Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Giovanni'nin degerini dusurdun.... Sahibinden de 'icinde cig kofte yenilmemis' yazip +5.000 TL iateyecektik....

P.S: Cig kofteyi yerken ayaginda 'galos' vardi.....

Wishyandikyandikman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Giovanni'nin degerini dusurdun.... Sahibinden de 'icinde cig kofte yenilmemis' yazip +5.000 TL iateyecektik....

Wishyandikyandikman
      Siyah tirnaklarini direksiyona koyup fotoyu cekse +5000 olurdu

Wishmanbununedendusunemedi

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
        Tabii canim tirnaklar +5000 TL zaten.... Giovanni gibi bakimli....

Wish

Yorum Yap

Wishyandikyandikman
          Cekirdek citlemedigime dua etmelisin adamim *.*

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Giovanni ile iliskimizin pekismesi lazim biraz daha..

Tabii canim tirnaklar +5000 TL zaten.... Giovanni gibi bakimli....

Wish
          Giovanni ile mukayese etmen bile hata *.*
          Cok bakimlilar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Offff araba şimdi nasıl çiğköfte kokmuştur
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bu konuyu aktif gormeyi ozlemisim yaw.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Ozan bende seni ozledim...

P.S: Walla Gokhan, bir sagda duruverirmisin bir sey alacam dedi ve aldi... Mudehale edemedim. Iki gun cok yardimci oldu, GPS den daha iyi calisiyo, sarja da ihtiyaci yok.. :-)

Son yaptirdiklarimizdan sonra aklimda burundan baslayarak Giovanni'nin MR ini yazmak dusuncesi var, her yapilan ve degisikligi yazmak istiyorum. Ama birileri inatla son yapilanlarin resimlerini koymayi reddediyor... off yaniiii

Wishman

Yorum Yap

Ozan bende seni ozledim...

P.S: Walla Gokhan, bir sagda duruverirmisin bir sey alacam dedi ve aldi... Mudehale edemedim. Iki gun cok yardimci oldu, GPS den daha iyi calisiyo, sarja da ihtiyaci yok.. :-)

Son yaptirdiklarimizdan sonra aklimda burundan baslayarak Giovanni'nin MR ini yazmak dusuncesi var, her yapilan ve degisikligi yazmak istiyorum. Ama birileri inatla son yapilanlarin resimlerini koymayi reddediyor... off yaniiii

Wishman
                  Once mali goreyim..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Giovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.

HK @ iPad Air using Tapatalk HD
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Giovanni'yi sehirlerarasi yolda pistilemel garip oldu. Gozume carpan bir durum var, butun yolu piril piril gelmis.

HK @ iPad Air using Tapatalk HD
                      Olur mu? On kaputta kedi patisi izleri, tavan da kus artiklari vardi.... Iki gece Moda'da disarida yatti, icim gitti bu kadar ile kurtardigimiza...

P.S: Esas senin MINI carcam kamerasinda kayit altinda...

Wish
                      En son düzenleyen WISHMAN; 21-01-14, 04:10.

Yorum Yap

Hem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Hem arabaya üzüldüm hem canım çiğ köfte çekti =o)

Shemsy ya, biktim ben su vize islerinden, bana bi gemi adami kagidi lazim...

Yorum Yap

Shemsy ya, biktim ben su vize islerinden, bana bi gemi adami kagidi lazim...
                            Wish abim sorma artik bizide ugrastiriyolar vize islerine. Onceden bi alirdik en az bi sene simdi sadece bir iki gunluk transit veriyor. Bu arada abi napcan gemi adami kağıdıni birak hic bulasma deniz islerine. Bu deniz suyu cok fena bişey abi, maazallah kulağına kacsa bidaha cikmiyo 😅😅😅😅

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş
                              Giovanni 'nin fotosunu gordu bugun sarisin. Cok begendi, bakimli yakisikli cocuk dedi ama avivasa cuklatasini helede bos kutusunu duydugunda '"biraz kabaymis" dedi. Biliyosun benimkisi cakma sarisin degil, dip boyasi gelmez, fizigi yerinde, bembeyaz ayakkabilari var, tepesinde dekoltesi var, turkan soray gozleri var. Ben bodrum disinda biyere gitmem sukretsinki ayvaliga geliyorum dedi. Gelirken bi ceyrek alip koltuguma takmasi gerekiyo dedi. Bende onun yalancisiyim, tamamen soylediklerini aktardim birebir. Kesenin agzini acma zamani geldi wish! Mal antrikot!!

Sustum ve ceyreklik para biriktirmeye basladim. Ama bizim oglan da fena degildir hani... Dip boyasi gelmemesine bayildim.
                              Artik yazin beraber Bodrum'a yollariz, ona bir teneke 'motul' actirir benimkisi....
                              Ne diyim... :-)

Wisheverdikbileman

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Wish abim sorma artik bizide ugrastiriyolar vize islerine. Onceden bi alirdik en az bi sene simdi sadece bir iki gunluk transit veriyor. Bu arada abi napcan gemi adami kağıdıni birak hic bulasma deniz islerine. Bu deniz suyu cok fena bişey abi, maazallah kulağına kacsa bidaha cikmiyo 😅😅😅😅

Sorma, deniz suyu basincla doldu kulaklara... 11 sertifika - 96 dalis - 70 saat sualti doldurdum. 100 dalis olsun 'solo diver' olup bu ise nokta koyacam.

P.S: Sizin gemiciklerin altini kim temizliyor? Tonoz dusse kim cikartiyor? Gerektiginde +90 868 555 88 68 (attim) ara dipten gelirim...

Wishbasinctersteptiman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X