Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
P.S: Bulabilsem bir 'kilit' resmi koycem de bulameyom.
Wishgitcemdeyomgedemiyomdaman
Hayirlisi olsun Reis. Benim burasi seninki gibi rağbet gormez ama.. Malum 5 senedir ayni kombinasyonda üç araba. Plaka disinda degisen birsey yok desek yeridir
Merhaba Haktan Bey. Gp difüzörünü bende kendi jcw için sipariş edecektim ama borusan'da takılamacayağını söylediler.Siz nasıl aldınız acaba ? Görünüşü çok iyi.
Bir terslik olmassa arabama seneye coilover alacagim. Bunun disinda en ufak bir yenileme dusunmuyorum
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim
35KES99 via Tapatalk
Aynen adminim hiç dokunma bence gayet hoş böyle coiloverların kumandalıları falan çıkmış. Gerçi çok eskiden vardı ancak heryerde yoktu fiyatı biraz pahalı ama oda güzel olabilir.
Merhaba Haktan Bey. Gp difüzörünü bende kendi jcw için sipariş edecektim ama borusan'da takılamacayağını söylediler.Siz nasıl aldınız acaba ? Görünüşü çok iyi.
Selam,
GP difuzoru konusunda Sponsorlar yardimci olacaktir. Borusan neden takilamayacak dedi onu anlamadim?
Selam,
GP difuzoru konusunda Sponsorlar yardimci olacaktir. Borusan neden takilamayacak dedi onu anlamadim?
35KES99 via Tapatalk
Gökhan isimli yedek parça danışmanı (Borusan) difüzör için araç için uygun değil dedi.Sebebini bilmiyorum.Bugün sebebini soran bir mail attım yarın sabahta arayacağım.
Edit: Daha önce de ekstra göstergeler için şase numarası uyumsuz demişti.
Gökhan isimli yedek parça danışmanı (Borusan) difüzör için araç için uygun değil dedi.Sebebini bilmiyorum.Bugün sebebini soran bir mail attım yarın sabahta arayacağım.
Edit: Daha önce de ekstra göstergeler için şase numarası uyumsuz demişti.
15 dakikada gayet guzel taktik. 200 km/s hizla denedim hicbir sorunu yok. Ustelik yay vs olmadigi icin araba alttan bol bol ruzgar aliyor ve difuzore baya bi is dusuyor..
15 dakikada gayet guzel taktik. 200 km/s hizla denedim hicbir sorunu yok. Ustelik yay vs olmadigi icin araba alttan bol bol ruzgar aliyor ve difuzore baya bi is dusuyor..
Sol kapısı komple cizik sekilde Borusan'a iade etmistim. Sanirim boyanmis. Bilgilerinde boyasız yazıyor.
Alacak olan arkadas, niyetlenen olursa bilgisi olsun
Sol kapısı komple cizik sekilde Borusan'a iade etmistim. Sanirim boyanmis. Bilgilerinde boyasız yazıyor.
Alacak olan arkadas, niyetlenen olursa bilgisi olsun
Senmi yanlış yazdın benmi bişeyi yanlış anladım haktan
Yorum Yap