Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gercekten can skici bi ortam varmis 991 kasa sari hic gormemistimde sizinse size baba diyebilirmiyim dicektim
Orjinal rengi degil uyelerimizden Can'in el isciligiyle kaplanmis hali o. Yaz icin arkadasimiz, arabanin orjinali yetmezmis gibi bir de sari renk yapalim diyerek dikkat cekiciligini arttirmak istemis sanirim kışın orjinale donecek..
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Amin.. Haktan reis Dikili'den tatil amaçlı misafirlik teklifi aldım ama gitmicem ruh halim müsait değil, gelseydim face to face yapardık
Walla bu hafta benim de hic musait deildi ruh hali.. Isabet olmus. Senede sadece 1-2 kere gidiyorum ama denk getirmeye calisirim, gorusurus illaki
Teklifi kimden aldin?
Walla bu hafta benim de hic musait deildi ruh hali.. Isabet olmus. Senede sadece 1-2 kere gidiyorum ama denk getirmeye calisirim, gorusurus illaki
Teklifi kimden aldin?
Güzel sakin biyer öncedende gidiyodum aile dostu orda gama evlerimidir nedir site içinde yazlıkları onun dışlındada izmir bayraklıda yaşıyolar ama gitmicem büyük ihtimal
Yorum Yap