Hayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KES 99 - John Cooper Works '13
Çöküş
X
-
Aslı gespenster tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız belasız plakası yeter
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada ön plakayı ben istemeden Borusan'dan arkadaslar sagolsun takmıslar..Hemde delerek.. Ellerine saglik diyelim............
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma civata başlarını beyaz plastikle kapamışlar yeme adamarın hakkını
Bu arada ilgilenen olur mu bilmiyorum ama trafik sube'den 30 TL karsiligi ayni plakanin yenisini cikartabilirsiniz.. Teki 30 TL
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEee ben burayı atlamışım uzun bekleme sonunda geldi jcw hayırlı olsun kaza bela nazar değmesin inş.
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah aracına bayıldım. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan kardeşim.
Daha iyileri senin olsun..
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim. Duygular karsilikli
Daha iyileri senin olsun..
35KES99 via Tapatalk1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı günalp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktan maşallah kardeşim. Gecen gördüm sanki bostanlıda.
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah admın abi giderek gerginleşen minilerimizden oldu bu mini. Bi OZ yada Walks jant yapsan dadından yemez diyorum ben
güzel günlerde kullan inşallah
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap