Haktan'cım kazasız belasız, teknik problemsiz kullanman dileğiyle.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KES 99 - John Cooper Works '13
Çöküş
X
-
Fatih V.
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kazasız belasız o arkadaki sarı bebek sizin mi acaba ?
Sen asil 2 gun sonra kirmizi olani gorseydin insan yeni arabasindan bile soguyor (458 italia + gtr falan.. Oyle bir sıkıcı ortam )
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok hayir MINI'm warken onu, o varken MINI'yi almam sanirim.
Sen asil 2 gun sonra kirmizi olani gorseydin insan yeni arabasindan bile soguyor (458 italia + gtr falan.. Oyle bir sıkıcı ortam )
via Tapatalk 4" Lüzumsuzsa söndür ! "
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGercekten can skici bi ortam varmis 991 kasa sari hic gormemistimde sizinse size baba diyebilirmiyim dicektim
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradmin hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Asil Yıldırım
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSagol sarven'cim iyi dileklerin hepimiz icin olsun..
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmin.. Haktan reis Dikili'den tatil amaçlı misafirlik teklifi aldım ama gitmicem ruh halim müsait değil, gelseydim face to face yapardık
Teklifi kimden aldin?
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla bu hafta benim de hic musait deildi ruh hali.. Isabet olmus. Senede sadece 1-2 kere gidiyorum ama denk getirmeye calisirim, gorusurus illaki
Teklifi kimden aldin?
Yorum Yap
Yorum Yap