kasko yaptırdıysan mini onarımdan bedavaya yaptır.Tabi giden geri gelmez ama böyle de halledebilirsin.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KES 99 - John Cooper Works '13
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada ön plakayı ben istemeden Borusan'dan arkadaslar sagolsun takmıslar..Hemde delerek.. Ellerine saglik diyelim............
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkasko yaptırdıysan mini onarımdan bedavaya yaptır.Tabi giden geri gelmez ama böyle de halledebilirsin.
Yeni plaka masrafini da karsilar mi mini onarim?
Artık ön plakasız gezmeyi dusunmuyorum. Cok rahat ettim plakayla. Yillarca görsel olarak güzel ama ruhsal olarak çile çekmişim
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi seninkini yine borusan yapmis benim tamponu babam deldirmis plaka takili dursun diye
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahaha baban 10 numara adammis! Ceza ödememek icin onlemini almis resmen
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlistim artik kosifler plakalikli kullaniyorum hatta
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterplakaligi sokelim, cift tarafli bantla yapistiralim
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 kere yaptirdim dustu arkaninda sol tarafi atti en son taktim plakaliklari Bir de arabayi korudu plakalik birisi park halinde dokunmus plakalik kirilmis ondan sonra ben de taktirdim plakaliklari
ön plakayı da yapistirmadan önce plakayi tamponun acisinda biraz bükmen gerekiyor. Yoksa dedigin gibi düsüyor.
Her sekilde güle güle kullanalim derdimiz plakalik olsun
Yorum Yap
-
brnx2
Yorum Yap