Kazasız belasız maşallah bayram
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34vj5228
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah KAzasız belasız sürüşler..
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah güle güle kullan
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Allah kaza bela göstermesin
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.. jantlar yanılmıyosam r56 da yok r53 jantı üstündekiler, şekil itibariyle aynı ancak r56 larda bijonlar görünmüyo bu arada kol düğmesi bendede var
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde iskenderi sabırsızlıkla bekliyoruz
Kazasız belasız, renk güzel
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız maşallah bayram
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtik en sevdigim araba 'iskender'in MINI....
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
bayram abi bendede o janttan var benim araç R50, arabayla ilgili sana her konuda fiyat ve kalite açısından yardımcı olabilecek kapasitedeyim, forumumuzdanda yardımcı olabilecek insanlar var tabiki, dediğin cüzdana yolum düşerse bakmayı düşünüyorum ama ben akşamları nargile için gittiğimden genelde kapalı oluyo
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayram abi bendede o janttan var benim araç r50, arabayla ilgili sana her konuda fiyat ve kalite açısından yardımcı olabilecek kapasitedeyim, forumumuzdanda yardımcı olabilecek insanlar var tabiki, dediğin cüzdana yolum düşerse bakmayı düşünüyorum ama ben akşamları nargile için gittiğimden genelde kapalı oluyo
Yorum Yap
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasız belasız, maşallah ...
Yorum Yap
Yorum Yap