Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Maşallah Allah kaza bela göstermesin
amin hepimize
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.. jantlar yanılmıyosam r56 da yok r53 jantı üstündekiler, şekil itibariyle aynı ancak r56 larda bijonlar görünmüyo bu arada kol düğmesi bendede var
sarvencim hepimize inşallah, evet 53 jantı çok fazla araştırma şansım olmamıştı bende bunları almıştım, beğeniyodum bunları denk geldi aldım )) bir kaç parça şeyler daha var,kol düğmeleri çok güzel ya beğeniyorum onları, puma mini cüzdanı yapmış beyazıtta üniversitenin karşısında bir karma markalar satan mağazada bir uğra tavsiye ederim
bayram abi bendede o janttan var benim araç R50, arabayla ilgili sana her konuda fiyat ve kalite açısından yardımcı olabilecek kapasitedeyim, forumumuzdanda yardımcı olabilecek insanlar var tabiki, dediğin cüzdana yolum düşerse bakmayı düşünüyorum ama ben akşamları nargile için gittiğimden genelde kapalı oluyo
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
bayram abi bendede o janttan var benim araç r50, arabayla ilgili sana her konuda fiyat ve kalite açısından yardımcı olabilecek kapasitedeyim, forumumuzdanda yardımcı olabilecek insanlar var tabiki, dediğin cüzdana yolum düşerse bakmayı düşünüyorum ama ben akşamları nargile için gittiğimden genelde kapalı oluyo
Yorum Yap