Şu Borusan'ın buluşmada verdiği sticker, biraz daha ufak ve dıştan sadece karakterler yapışacak şekilde olanı muhteşem olur
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu Borusan'ın buluşmada verdiği sticker, biraz daha ufak ve dıştan sadece karakterler yapışacak şekilde olanı muhteşem olur
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG bana bozuk vermişsin:P
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bide şu zemini olmasın stickerların ya, sadece karakter baskısı olsa daha güzel duruyor.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
borusanın yaptırdıkları bildiğin naylon poşet, stickerları cam filminin malzemesine bastırmamız lazım heralde ama gökhan admin halletsin oda olmazsa ben bi kovalarım
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar Beşiktaş sahil de Teknik Servis var Özalitci sahibi yakın arkadaşım belki tanıyanlarda vardır. TT den Deeperblack CUMHUR. Kendisi bu işlerin 1 numaralı adamıdır, bence sticker için ona da bi uğrarsanız yol gösterir ve yardımcı olur seve sevesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel fikir konusmakta fayda var
Benim yönlendirdiğimi söylersin
Yorum Yap
Yorum Yap