Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

flyer verilmeyecek tipler!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

flyer verilmeyecek tipler!

yer: erenkoy
    saat: 10.30

en sol seritten en saga firlayan maganda bir kadin surucu ustelik midnight black bir r56ya nasil bir eziyet etmek bu boyle vay arkadas bu ne yahu boyle yolunu kesip soracaktim nasil bir kafayla boyle yapmis bu MINIyi!!! scoopta pempe bu arada!!!
    bu ne cirkinlik! bu ne iticilik!

Sent from my iPad using TapaTalk HD
    sigpic

IT'S TIME

niye yahu onun da zevki bu sekilde olabilir. Cirkin MINI yoktur unutmayın.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

"Cirkin MINI yoktur."
      Abi attim bunu sozluge. super tespit

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Valla asıl bu tipler flyer verilmesi gerekenler bence. İyi ya da kötü zevkine göre arabasını yapıyor, ki mini ne yapsan kaldirabiliyor. Hele birde kadınsa bence kesinlikle forum üyesi olması daha iyi. Arabası ile ilgilenen kaç kadın mini sahibi var kaçı foruma üye

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aynen katılıyorum ama NDG MINIleri o kadar seviyor ki eziyet olarak goruyor pembeleri
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Can'a katiliyorum ve hatta diyorum ki "kac kadin arabasiyla ilgileniyor?"
            MINI'sini kurcalayan MINI sahiplerini sewiyorum. Apaci gibi her buldugunu uzerine takmadigi surece.. Sahibini tebrik ederim.. Belirli sinirlar icerisinde maksimum sekilde yapmis yapacagini.. Goren cagirsin foruma
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Ben bu arabayı aldım listeye gördüğüm yerde ilgilenirim eminim aramıza katılır hatta aktif bile olur. Arabasını sevdiği her halinden belli...

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

ahahaha o zaman bu konuyu düzenleyin bari de ayıp olmasın arkadaşa geldiğinde

Yorum Yap

bende bu arabayı bostancıda otoparkta görüp çok beğenmiştim önden çok güzel durduğunu söyleyebilirim yargısız infaz yapmayın bence resim yüklerim birazdan

Yorum Yap

Evet ben de ortakoy'de gormustum cok sexy bir arac bence

Yorum Yap

len niye pempe arkadasim niye pempe ...

mavi,yesil,mor,turuncu,sari,lacivert,kirmizi,gri,b ordo varken niye bu cirkin pembe ... tamam cirkin MINI yok ama bariz bir sekilde cirkinlestirilmis MINI var.
                      MINI United'da binbir cesit MINI gordum kadinlar yememis icmemis varini yogunu MINIsine yatirmis ve ortaya enfes kombinasyonlar cikartmislar..

bu kadinlarin pempee hastaligina tahammulum yok nedense iste ..
                      bundan iki ay once trafikte white pepper r56 gordum jantlar r53 yonca jantlar ayni pempeyee boyanmis.. ve nedense hep ayni ton bu cirkin pembeler ..

fusya yapsalar belki daha hos olacak siyah miniyle!..

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Aynen katılıyorum ama NDG MINIleri o kadar seviyor ki eziyet olarak goruyor pembeleri
                        heh iste olay bu .. neyse nasil olsa eninde sonunda ben gosterecegim disi ve disli bir MINI nasil olurmus o zaman herkes susacak o konusacak
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Evet ben de ortakoy'de gormustum cok sexy bir arac bence
                          allah akil fikir versin ne diyeyim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Valla bende görürsem keser önünü çağırırım valla =O) onunda minisi var başı kel mi kızcağızın,,, pembe şeritli minili kızı da istiyoz forumaa :P :P :P

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Valla bende görürsem keser önünü çağırırım valla =O) onunda minisi var başı kel mi kızcağızın,,, pembe şeritli minili kızı da istiyoz forumaa :P :P :P
                              valla bende diyorum yakisiklilar gelsin foruma diye ama nerdee ... bu adminler engelliomu ne .. neyse ben bizim arabanin torpidosunda buldum bi kac flyer daha piskolatalara flyer verecegim
                              (aman wish duymasin parcalar beni) ahhahahhahahhah

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X