Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yaw birşeyi atlıyorsunuz arkadaşlar, bu NDG foruma girerek yakışıklı erkek istiyorum demiş ki bu durumda tüm forum çirkin erkeklerden oluşuyor. Hadi sizi geçtim ben bile Hadi beni de geçin wish var yahu allahtan kork NDG...
Yaw birşeyi atlıyorsunuz arkadaşlar, bu NDG foruma girerek yakışıklı erkek istiyorum demiş ki bu durumda tüm forum çirkin erkeklerden oluşuyor. Hadi sizi geçtim ben bile Hadi beni de geçin wish var yahu allahtan kork NDG...
en sol seritten en saga firlayan maganda bir kadin surucu ustelik midnight black bir r56ya nasil bir eziyet etmek bu boyle vay arkadas bu ne yahu boyle yolunu kesip soracaktim nasil bir kafayla boyle yapmis bu MINIyi!!! scoopta pempe bu arada!!!
bu ne cirkinlik! bu ne iticilik!
Sent from my iPad using TapaTalk HD
o kadın dediğin eğer benim bildiğim kişi ise muhendis ve baya iyi araba kullanıyor senin gibi sadece elini direksiyona koyup oje showu yapmıyor
Yakışıklı erkek olsun diyenler var ama onlara ne sunuyosunuz ki onlar gelsin ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi bence
seckin senden bu kadar uzun cumleler beklemiyordum kardeşim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
o kadın dediğin eğer benim bildiğim kişi ise muhendis ve baya iyi araba kullanıyor senin gibi sadece elini direksiyona koyup oje showu yapmıyor
Ahahahah cok guldum lan cok iyi kullanioo trafigin icine etmisti o gun kiskanma oglum ellerimi, muhendis olmakla olmuyoor hayatta hersey.. Kelini sevdiğim mueeendis adayi seni mcxx
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap