Hava biraz sogusa araba hemen farkediyor dun gece cıkiyim dedim az serin olunca fişek mi oluyor bana mı öyle geliyor?_
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Soguk havada MINI nin gidişi başkadır diyenler :)
Çöküş
X
-
Oldukça fark ediyor. Teknik olarak bakıcak olursak genelde asiri besleme araclar yuksek isida calislar ve bunu hicte sevmezler ancak bu durum minilerin kaput alti sekli, izolasyon malzemeleri ve blok yapilari yuzunden iki kere daha araclarimizi etkilemekte. 3-5 derecelik bir isi dususu bile size ciddi hissiyatlar kazandirabiliyor
Yorum Yap
-
Burak
-
Valla şöyle bir tecrübemden bahsediym size.Aracı çalıştrıdım 5 dk snr belli bir A ve B noktasında dip gaz hızlandım.50 den başlayıp 130da son buldu.Sonra intercooleri taktım.Adapazarına (400 km git gel) yol yaptım.Dönerken aynı A ve B noktasında yine hızlandım.Yine 50 den başladım ve 130 da son buldu ve Adapazarından dönerken yolda eşim polisi arayıp beni ihbar edecekti , telefonu elinden zor aldım.Artık nasıl geldim hayal gücünüze bırakıyorumsigpic
Yorum Yap
-
Talhadan umidi kestim eylul ortasinda intercooler'i takiyorum..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhadan umidi kestim eylul ortasinda intercooler'i takiyorum..sigpic
Yorum Yap
-
FORGE ıntercooler candır dıyebılırım... antalyanın 45-50 derece sıcaklarında çok memnunum tabı methanolumu de yabana atmamak lazım,asıl konumuza gelınce sonbahar kış soğuklarında sapantaşı gıbı oluyor....O yuzdendır kı yaz sıcaklarında genelde haftada 1 gun o da pazar akşam ustu bınıyorum beyaz güvercınıme
Yorum Yap
-
Aslı ALIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAydin cesme Otobanda bizim eski R56 ile sabaha karsi 250+ gormustuk evet serin hava kesin farkediyor Onurcan nerede o da arkada uyuyordu Alen deneme yaparken :P
Wishhizisevemediman
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı ALIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAydin cesme Otobanda bizim eski R56 ile sabaha karsi 250+ gormustuk evet serin hava kesin farkediyor Onurcan nerede o da arkada uyuyordu Alen deneme yaparken :P
Yorum Yap
Yorum Yap