Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Trafikte sinirinizi zıplatan durumlar
Çöküş
X
-
Ters yönden gelen özür dilemeyen üstüne üstlük ağzı eli kolu durmayan genetiği bozuk yvşklar......
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBide şu yağmurlu günlerde hayvan gibi geçip,üstümüze su sıçratanlar.(İndiricen arabadan sokucan suyun içine)
En son bugün birinin tamponuna tekme attım,durmadı.[emoji23][emoji23]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bide şu yağmurlu günlerde hayvan gibi geçip,üstümüze su sıçratanlar.(İndiricen arabadan sokucan suyun içine)
En son bugün birinin tamponuna tekme attım,durmadı.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Otobusler icin cep yapilip o cebe girmeden sag seritten yolcu alanlar..
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSellektör yaptığında frene basanlarıda pas geçmeyelim.[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkar temizleme aracına selektör atanlar
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkar temizleme aracına selektör atanlar
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraaaa sis farı yerine florasan xenon takan kekoları unuttuk lütfen
tir.jpg
Türk insanı makasta neden iyidir belli oluyor bu fotolardan adamlar aradan geçe geçe prof oldular dünyada tekiz makas konusunda
Bir yorum yaz:
-
İstanbul trafigini bos gorunce, sol seritte sahil turu yapanlarada uyuz oluyorum. Ne kadar cok trafikte araba kullanamaya alismisiz. Yol bos iken bile trafik varmiscasina gidiyor millet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Şerit nedir bilmeyen, yoldaki çizgilerin ortasından değil, üstünden gidilmek için yapıldığını zanneden milletimize selam olsun...
Tek şeritlik yola 2. Ve hatta 3. Şeriti yaratan, ultra yaratıcı insanlarımıza selam olsun...
Önü boş olup sürekli ayağı frende olan milletimize selam olsun...
En sol şeritten son anda sağa dönen milletimize selam olsun, bir siz akıllısınız da biz salağız işte dönmeyi bekliyoruz ya...
Arabayı kullananın kadın olduğunu görünce, hayatında hiç kadın görmemişcesine sıkıştıran, takip eden ve hatta durdurup telefon numarası isteyen milletimize selam olsun...
Bir yorum yaz:
-
Arka sis & yeşil yanar yanmaz kornaya basanlar dışında ben çok takmıyorum, Türkiye burası diyorum geçiyorum.
Yeşil yanar yanmaz kornaya basanlar, kendilerine yapıldığında "ne basıyorsun..." diye küfür ediyordur o da ayrı
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArka sis farlarını yakanların gözüne fener tutmak istiyorum[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: