Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Trafikte sinirinizi zıplatan durumlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• cem meric
    yanıtladı
    Sinyal vermeyen araçlar,
    Sürekli arka ön sis farı açık şekilde gezenler,
    Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basanlar,
    Trafikte 2 dakikalık heyecan için yada birşey kanıtlamak için gereksiz yere makas atarak başka insanların hayatını tehlikeye atanlar ,
    Otobanda sol şeritte süratli giderken bir anda sol şerite bakmadan atlayanlar.
    Vb. Liste uzar gider,

Trafikte saygı kesinlikle olmadığını , insanların birbirine en ufak şeyde kavga çıkarmak için sebep aradığı ve tahammülü en ufak şeye olmadığını görüyorum yaya ya bile en ufak saygı yok motorculara yapılanları görüyoruz,

Sonuç olarak herkese ehliyet verilmesine karşıyım 👍

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arabasinda xenon olmadigi halde merceksiz ve seviye sensorsuz halde xenon ampul takan magandalara da ayni seyi yapmak istiyorum.
    uzunlara led xenon taktım abi öyle tiplerin arkasına geçip uzunları açıyorum nioooahahaha

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arka sis farlarını yakanların gözüne fener tutmak istiyorum[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    arabasinda xenon olmadigi halde merceksiz ve seviye sensorsuz halde xenon ampul takan magandalara da ayni seyi yapmak istiyorum.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bence RTÜK bu konuyu kapatır ilerleyen günlerde [emoji23]

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Arka sis farlarını yakanların gözüne fener tutmak istiyorum[emoji23]

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Silecek su fiskiyeleri ayarsız olup kendi camını değilde arkadakinin camını yıkayanlarada selam olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    arka silecek fiskiyesini tersine çeviresim geliyor onları gördükçe �� ��

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben bu konuyu sevdim ya,trafikte sinirlendikçe buraya yazacağım [emoji23] ama çok sinirlenip karşı tarafa çok yüklenmeyin[emoji23] Bana silah çeken oldu trafikte [emoji23][emoji23][emoji23]
    bana ateş ettiler kanka sen ne diyosun

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Ben bu konuyu sevdim ya,trafikte sinirlendikçe buraya yazacağım [emoji23] ama çok sinirlenip karşı tarafa çok yüklenmeyin[emoji23] Bana silah çeken oldu trafikte [emoji23][emoji23][emoji23]

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Silecek su fiskiyeleri ayarsız olup kendi camını değilde arkadakinin camını yıkayanlarada selam olsun.

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Yokuşta geri kaydıran fakir yokuş kalkış desteksizler

Bir yorum yaz:

• cumhur
    yanıtladı
    yokuş yukarı ana yola bağlanmaya çalışanlara yol vermeyenler, gereksiz yavaş gidenler ticarilerin makas atması, önüm kapalıyken arkadan deli gibi sellektör yapanlar

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    yesil yanarken kirmiziya kalsin diye sag seridi gereksiz yavaslatan taksi dolmus minibus kombinasyonlari, sol seridi gereksiz isgal edenler, iki seridi birden kaplayarak giden gereksiz halk otobusleri, saga katilim icin sagda kalacagina en soldan gelip saga girmeye calisan zeka ozurluler.

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    -Çakar lambalı sivil araçlar
    -Sağa dönüş için ayrı yeşil ışık bulunan kavşaklarda düz gidecek birinin sağ şeridi işgal etmesi
    -Yağmurlu havalarda kaldırımlardaki yayaları düşünmeyen su birikintilerinden hızla geçen araçlar

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Çöp atan,
    Sigara atan (biz motosiklet kullanıcılarını çıldırtabiliyor bunlar),
    Önümdeki arabayi bir arabalik mesafede takip ederken arkamdakinin gelip o bir arabalik yere girmesi,
    Sis farlari acik arabalar,
    sinyal vermeden inceden önüme kıranlar,
    taksi, taksi dolmuş, minibüslerin rahatlikla yolda yavas gidip durup müsteri almalari ama bizim 2 saniyeligine durmamiz durumunda korna calmalari..
    daha yaziyim mi? ))

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu pazar donüşte olduğu gibi sağdan soldan bi keko fırlayıp size akrobatik hareketler yaptığı zaman bende sinirlenip ona hareketler yapmaya başladım aklı çıktı ama sonra dönüşü kaçırdım ayrı düştüm konvoydan hep başıma geliyo
    Konvoy kurallarını gözden geçirin :P Şaka bir yana İstanbul'da sürekli bu gibi durumlarla karşı karşıya kalıyoruz.Ben bir gün normal bir şekilde yolumu tamamladığımı hatırlamıyorum.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X