Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Trafikte sinirinizi zıplatan durumlar
Çöküş
X
-
bu pazar donüşte olduğu gibi sağdan soldan bi keko fırlayıp size akrobatik hareketler yaptığı zaman bende sinirlenip ona hareketler yapmaya başladım aklı çıktı ama sonra dönüşü kaçırdım ayrı düştüm konvoydan hep başıma geliyo
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersaginda solunda cakar olup emniyet seridine giren araclar ve sinyal vermeyen butun soforler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
saginda solunda cakar olup emniyet seridine giren araclar ve sinyal vermeyen butun soforler
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO ben değilimZaten önüm boşken arkamdaki selektör atamaz
Atsa da ben görmem :P
bu iiidi işte
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO ben değilimZaten önüm boşken arkamdaki selektör atamaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahahahahaha ön tarafı boşken yapanlar kardo.[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiZaten önüm boşken arkamdaki selektör atamaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla çok sinirlendiğimde onu bende yapıyorum.Gidecek yer yokken arkamda selektör tacizine uğrayınca hızım ne olursa olsun basarım o frene.
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSellektör yaptığında frene basanlarıda pas geçmeyelim.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Sapağın sonuna kadar gidip son saniyede araya girmek isteyenlerden nefret ediyorum.
Doblo tarzı araçları hiç sevmiyorum mesela her an bir tehdit onlar
Görev dışında emniyet şeridini kullanan polis arabaları.(Genelde sivil). Canını alıyormuşsuncasına sirene basıp yol istiyorlar ya deliriyorum.En son düzenleyen MeOnYa; 18-10-16, 10:27.
Bir yorum yaz:
-
Sellektör yaptığında frene basanlarıda pas geçmeyelim.[emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Trafikte sinirinizi zıplatan durumlar
Gün geçmiyorki trafikte sinirimizi hop hop zıplatan saçma şeylerle karşılaşmayalım.. MCTR ailesinin sinirini bozan olaylar nedir acaba ?
Benimkilerden bir kaçı,
Ara sokaktan kafasını yolun ortasına kadar çıkartıp, acaba bana vuracak bir araba geliyormu diye bakanlar
Yeşil ışık yanar yanmaz kornaya asılanlar
Sol şeritte sahilde gezermişcesine ilerleyenler
Ticari ve öfkeliler(connect, partner benzeri araçlarla makas atıp gazlamaya çalışanlar)
Kendilerini kenan sofuoğlu zanneden kurye motorlar
Ne kadar enteresan konular çıkıcak merak ediyorum şimdiden 😂Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: