Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Wishman'in kadinlar uzerindeki cazibesi :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kredi karti borcu kapatmiyacaksak ve kontor alisverisi yapmayacaksak, ayricana yeni bir 'titan'a bulasmiyacaksak dusunebiliriz 3 ayda 1500 TL riske atmayi.... Kazanirsak senin Mini'nin sahibesi ile benim Mini'nin sahibesi bizi Prag'a yollar mi?

Wishman
    Bu arada Titan kontör falan yok, 10 kişi miyiz atıyorum herkes bu şirketin ortağı olacak. Banka'da açılacak ortak hesap olacak.
    Yani kimsenin güven problemi olmayacak bir yapı olacak kısacası.

Kazanırsak iş için Prag'a gideriz çaktırma sen. Benim Mininin sahibesi biraz atar çıktı da seninkini bilemem. Ama iş için gideceğimizden dolayı sorun olmaz sanırım dimi???
    En son düzenleyen brnx2; 14-11-12, 13:10.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    dimi oysa Ben Cok sicak Kanli cok sevecen bir tanri Kuluyum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yaparim kizimm ben benim tarzim bu gecimsiz kiskandiran lafatar uyuz derler bana puahahhaahhaahah

Ps.lafatar shemsyden cikti

bir o doğru zaten gerisi sallamasyon olmuş=)

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Yaparim kizimm ben benim tarzim bu gecimsiz kiskandiran lafatar uyuz derler bana puahahhaahhaahah

Ps.lafatar shemsyden cikti

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Len yeni konu acin konudan cok saptiniz kiziyorum bak!

atar yapma sende

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Kredi karti borcu kapatmiyacaksak ve kontor alisverisi yapmayacaksak, ayricana yeni bir 'titan'a bulasmiyacaksak dusunebiliriz 3 ayda 1500 TL riske atmayi.... Kazanirsak senin Mini'nin sahibesi ile benim Mini'nin sahibesi bizi Prag'a yollar mi?

Wishman
    senin mini sahibesi benim mini sahibesi ne yav,yok öyle yağma,benim Minim Mei'nin Minisi(NOKTA)

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Len yeni konu acin konudan cok saptiniz kiziyorum bak!

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı

Wishman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ben varimmm

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Dur abi ben kafamdakini iyice netleştireyim zaten yeterince kalabalık olucaz Merak etme
    Seveceksiniz fikri o kesin...
    Wish tiyoyu veriyorum yaklaşık ilk 3 ay kişi başı kaba hesabıma göre 500 lira ayırıcaz, yani batarsan maksimum 3 ay içinde 1500 lira batarsın. Yani dahasına müsade etmeyiz.
    Bu para sermaye olacak, sonrasında 1 lira bile eklemememiz lazım. Yani zengin olma hayalleri kurulacak birşey değil..
    Batmazsak ki buna batmak demeyelim, ayda bir jant alırsın bedavaya gelir, ama keyif alma garantisi var.
    Yaklaşık atıyorum; herkes ay içerisinde toplamda 10 saat zaman ayıracak. Detaylar için biraz daha netleştirmem lazım..

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Bos kontenjan varsa ilgilenebilirm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada benim Holding olmasa bile şirket olma yolunda fikirlerim var. Hemde hepimizi ortak edicem. Dolandırıp kaçmak yok merak etmeyin
    Ama süpriz, bakalım becerebilecek miyiz? Wish o zamana kadar gel İstanbul'a bence. Daha plan kafamda olgunlaşma aşamasında...
    Batarsak adam başı maksimum bir havafiltresi kadar batarız, çıkarsak maksimum her ay yeni jant alacak kadar çıkarız. Ve fena eğlenicez.
    Ozan'a anlattım, ama şuanda sadece ikimiz biliyoruz
    Parası olmayanı kapısından geçirmem açık konuşayım(wish sen genel müdür kontenjanındasın merak etme

Ps:Alen oku bunları Aleeeennnn, hatta geçen hafta görüşebilsek sanada anlatacaktım...
    Her ay bir hava filtresi mi yoksa bir kerelik mi? Tabiki optimistik kismi her ay bir jant takimi ise bu bana yetebilir, sakin, mutlu ve huzurlu bir hayat istiyorum artikin..

Wishjantyaninakatikekmekyapmayaraziman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu arada benim Holding olmasa bile şirket olma yolunda fikirlerim var. Hemde hepimizi ortak edicem. Dolandırıp kaçmak yok merak etmeyin
    Ama süpriz, bakalım becerebilecek miyiz? Wish o zamana kadar gel İstanbul'a bence. Daha plan kafamda olgunlaşma aşamasında...
    Batarsak adam başı maksimum bir havafiltresi kadar batarız, çıkarsak maksimum her ay yeni jant alacak kadar çıkarız. Ve fena eğlenicez.
    Ozan'a anlattım, ama şuanda sadece ikimiz biliyoruz
    Parası olmayanı kapısından geçirmem açık konuşayım(wish sen genel müdür kontenjanındasın merak etme

Ps:Alen oku bunları Aleeeennnn, hatta geçen hafta görüşebilsek sanada anlatacaktım...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ayri konu acilmasi kabul edilmistir. Berna Hanim'in hic yorum yapmamasina da sirket olusturulmadan yan gelip yatma dusuncesi neden olmustur kanisina varilmistir...

Next....

Wishbicakgibikestiattiman
    Berna bugun yogundur. bi kac randevusu vardi homeoffice yapcaz ilk basta extra ofis kirasi odemiyelim die.

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    makam aracim R58jcw olacak.
    benzin sirketten
    kendi yemegimi kahvemi karsilarim
    seaview ofis isterim.
    biscolata asistan
    ve birde
    yuksek odenen sigorta da olursa anlasabiliriz.

amaaa bunu yeri bu degil arkadasim. sendeki cazibenin yeri ayri sirket dusuncemis ayri!?!? yeni konu acilmasini talep ediyorum
    :P

Sent from my iPad using TapaTalk HD
    Ayri konu acilmasi kabul edilmistir. Berna Hanim'in hic yorum yapmamasina da sirket olusturulmadan yan gelip yatma dusuncesi neden olmustur kanisina varilmistir...

Next....

Wishbicakgibikestiattiman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X