Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Onur saatlerce oturmuş bunları yazmak için uğraşmış ama unuttuğu bir şey varmış Capaburro için herşey yeni başlamış.

Hikayelerinde hızlı ve yancı olduğunu vurgulayan şehr-i bahçeli çocuk gene bi gün yanlarken motoru su ısıtmış ve sağ şeritte kalakalmış.Yanlayarak ve sollayarak geçtiği araçlar yanından geçerken söylene söylene devam etmişler ve kimse yardım etmek istememiş bu tiki çocuğa.

Derken ilerden mavi bi cooper S'in sağ şeritten yavaş yavaş geldiğini görmüş demiş bu bizim Capaburro bu bana yardım eder,mavi S yanaşmış,camını hafif aralamış ve içerden bi müzik sesi duyulmuş;

Kalakaldın yolun ortasında yine
    Yine aldandın altındaki makineye
    Sanayiden kovuldun isyan ede ede
    Hiç utanmıyormusun

Şarkının sözleri içine oturan şehr-i bahçeli çocuk
    abi ben ettim sen etme,
    gel bu kardeşini buralarda perişan etme,
    affedersin naz eyleme,
    ne olur bi el at bmw'me demiş

Tabi gönlü yumuşak Capaburro bu yakarışlara daha fazla dayanamamış hüzünlenmiş ,uzatmış halatını demiş kardeş tak gidelim hadi ağlatıcan yoksa beni demiş.

Cooper S o gün Onur'un arabayı çekmiş ve şu dörtlüğü okumuş içinden

Bemewem var diye şahlanma
    Yan atarım diye şartlanma
    Cooper s mini diye aldanma
    Yolda kalırsan vahlanma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Bizim Minimiz yok sanayiye gitmeyiz bakıma,
      Ararız gelir alırlar kapımızdan arabayı götürmeye bakıma,
      Kemeri takma arada sırada yoksa yersin kemerden ceza,
      Gülme komşuna gelir başına,
      Cooper S diye aldanma alırlar anahtarını sonra,
      Arabasız kalırsın,yalvarırsın beni eve bırak abi diye sonra,
      Cooper S dikkat çeker,akılda kalır aman ha,
      Araban mavi çizerler baştan başa,
      Ben seni yakalarım akşam İstanbul semalarında,
      Akıllı ol Serkan kafamın tasını attırma
      sigpic

Yorum Yap

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece

Burayı bayadır unutmuşuz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

GÜZEL GP ve ÇİRKİN ŞGD(Şahin Görünümlü Doğan)

Bir zamanlar 3 tane minisi olan bir galerici varmış;bu galerici içlerinden en çok GP olanını severmiş.GP çok güzel ve hızlıymış.
        Birgün fırtınada Karadenizde gemilerinin battığını duyunca durumu öğrenmeye gitmiş.
        Yolda giderken parasını ve cüzdanını yolda kaybedince meteliksiz kalmış.Çaresiz ve bitkin bir şekilde galerisine dönmek üzereyken yolda karanlık bir Tuningci görmüş.Tuningcide kimseler yokmuş ve içeri girip ne var ne yok yemiş.Ertesi gün yoluna devam etmek için karanlık tuningciden çıkarken vitrinden bi tane intercooler almış GP'sine takmak için.Birden ortaya çirkinmi çirkin şahin görünümlü doğan çıkmış.Bu coolerı götüreceğin GP bunu hak ediyormu demiş.GP'ni bana getirip benim olmasını sağlamazsan seni öldürürüm demiş.
        Çaresiz bunu kabul eden galerici mekanına gelmiş ve GP'sine atlayıp çirkin şahin görünümlü doğana vermek için yola düşmüş.
        Karanlık modifiyeciye varan galerici GP'sini oraya bırakıp yoluna devam etmiş.Çirkin ŞGD başlamış GP'ye söylenmeye; seni alıp air takıp dip basıcam,arkaya soba borusu egzos yapıp koltuklarına kilim sericem demiş.Çok korkan GP ben nereye düştüm diye ahlanırken gel zaman git zaman bu duruma alışmaya başlamış ve ŞGD'yi sevmeye başlamış.

İlk başlarda GP'yi apaçi mode yapmak isteyen ŞGD,daha sonralarda çok iyi bakmaya başlamış.Galerisini çok özleyen GP,ŞGD'ye 1-2 günlüğüne gitmek istediğini söylemiş.ŞGD sen gidersen geri dönmezsin bidaha desede GP'nin gitmesine izin vermiş.Galeriye gelen GP güzel geçen günlerin büyüsüne kapılıp geri dönmeyi unutmuş.Gece rüyasında ŞGD'yi gören GP onun zor durumda olduğunu ve durumun iyi olmadığını görmüş ve hemen yola düşmüş.Vardığında ŞGD'yi bahçede kaputundan dumanlar çıkarken bulmuş ve çok üzülmüş.GP hemen dükkanın içindeki sihirli aynaya koşmuş ve duyduklarına inanamış.ŞGD aslında cabrio roadster'mış ama bir büyücü tarafından şahin görünümlü doğana çevrilmiş.Bunu duyunca ŞGD'nin yanına giden GP halatla onu yokuş aşşağı vurdurmaya başlamış,ve bir anda ŞGD güzelmi güzel bir cabrio roadster'a dönüşmüş.Şaşkın şaşkın bakan GP'ye etrafındakiler kimki Çirkin ŞGD için halat bağlayıp vurdurmaya çalışırsa büyünün bozulacağını söylemişler.

Böylelikle GP ve Cabrio Roadster mutlu mesut gazlamaya devam etmişler.

Handadır handa,bir kara manda,300 yaşındaydım evvel zamanda

Sent from my iPhone using Tapatalk
        En son düzenleyen drcapaburro; 02-08-16, 00:51.
        2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hahahahah doktor dokturmussun yine
          sigpic

Yorum Yap

hfhadhcdaczdhdh doktor ya
            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Hahahahah doktor dokturmussun yine
              Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              hfhadhcdaczdhdh doktor ya
              Ahahahaha eyvallah kankalar[emoji5][emoji5]

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Ama para vermeden cooler falan almalar hiç hoş olmamış Yanlış mesaj vermişsin
                sigpic

Yorum Yap

Ama para vermeden cooler falan almalar hiç hoş olmamış Yanlış mesaj vermişsin
                  Ahahahahaha hikayenin orjinaline sadık kalmaya çalıştım kanka.[emoji23][emoji23][emoji23]

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hahahhaha, efsane kafa geri döndü [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk
                    1) R59 Cooper S '13
                    2) R60 LCI Cooper S '14
                    3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Hahahahaha arada çalıştırmak lazım abi,paslanmasın.[emoji23][emoji23]

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Kimse kusura bakmasın ama sesli güleceğim hahahahhahahahahahahha sen manyaksin ya [emoji23] seninle karikatür dergisi çıkartacağız hazırlıklı ol [emoji23]
                        Ucretsiz basar dagitir tanitirim dunya ne kacardiginin farkinda diil [emoji39]

Yorum Yap

Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Ucretsiz basar dagitir tanitirim dunya ne kacardiginin farkinda diil [emoji39]

Ahahahahahaha yuppi çok tatlı

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Varsa çevrilmesini istediğiniz bir eser,uygulayalım hemen Musa bey.[emoji317][emoji317][emoji317][emoji317]

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Hikayeleri Mini ile Değiştirmece

Bayadır hikaye yazmıyorduk ya,paslanmayalım.Buyrun iyi okumalar.[emoji23][emoji23][emoji23]

Minokyo[emoji23][emoji23]

Bir varmış bir yokmuş,çoook eski zamanlarda küçük bir kasabada Onuretto adında genç bir araba tamircisi yaşarmış.Yaptığı arabaları satar,geçimini öyle sağlarmış.Genç tamircinin hayatta tek üzüldüğü şey bir arabasının olmamasıymış.

Birgün bi araba yapmak için gene sanayiden parça toplarken tam aradığı bir metal parça bulmuş.İşte tam aradığım parça bununla kendime çok güzel bir model araba yapıcam demiş.Parçayı sırtına yüklemiş direk mekanına gitmiş.Başlamış Metali oymaya,oydukça Metalden vınnn vınnn diye sesler geliyormuş.Nerden geliyor bu ses iyice paranoyak oldum diyip devam etmiş işine.

Metal şekillenip güzel bir araba haline gelince,Onuretto usta arabayı kenara çekmiş.Başlamış ortalığı toparlamaya derken gene vınnn vınnn diye ses gelmeye başlamış.Onuretto usta sağa sola bakınırken gene yanlış duydum diyip işine devam etmiş.

Az sonra kenarda duran Metalden araba hareket edip ileri geri gitmeye başlamış.Oldukça şaşıran Onuretto usta aman Allah'ım bu araba çalışıyo demiş ve tamda benim istediğim gibi bir araba demiş.

Hemen arabanın içine binmiş ve sen ne güzel bir arabasın senin adın Minokyo olsun demiş.Tüm günlerini Minokyo ile geçiren ustanın artık hiç canı sıkılmıyormuş.Bir süre sonra Minokyoya benzin alması gerekmiş ama ustanın hiç parası yokmuş.En sonunda Ceketini satıp benzin doldurmuş Arabasına.

Minokya birgün kendi başına gezintiye çıkmış,yolda giderken egzos sesleri duymuş,bir bakmış ilerde başka arabalar gazlıyorlar.Bende gazlamak istiyorum demiş ve aralarına dalmış.Akşama kadar gazlayan Minokyo'nun çok az benzini kalmış.

Kendi kendine gazlayan arabayı gören pistin sahibi,Minokyoyu alıp garaja kapatmış.Minokyo başına gelenlerin kendi suçu olduğunu anlamış ve çok üzülmüş.Minokyonun çok üzüldüğünü gören sanayi perisi ustanı dinleseydin bunlar olmazdı ama sana üzüldüm ve yardım edicem demiş.Minokyoyu ordan çıkartıp benzinini fulleyip yola çıkmasını sağlamış.Doğruca ustana git dahada hata yapma demiş.

Yola çıkan Minokyo'yu ilerde kurnaz bi leons ve arkadaşı görmüş ve yanına yaklaşıp hadi gazlayalım demişler.Kazanırsan ilerde bi benzinlik var orayı sana veririz demişler.Buna inanan Minokyo hemen gaza basmış ve Leonsu geçip gitmiş,ilerde durmuş ama ne gelen var ne giden,benzinide bitme noktasına gelmiş.Sanayi perisi tekrar gelmiş ve noldu demişMinokyo'ya; oda yolda giderken depom delindi benzinim bitti diye yalan söylemiş.Oysa sanayi Perisi olan bitenden haberi varmış.Sakın yalan söyleme yoksa seni cezalandırırım demiş.Minokyo yalan söylemeye devam etmiş.Valla bir yere çarptım depom delindi ve yolda kaldım demiş.Yalan söylemeye devam ettiği için Minokyo'nun şasesi uzamaya başlamış,yalan söyledikçe iyice uzamaya başlamış.

Artık Minokyo'nun şasesi öyle bi hale gelmişki virajları alamaz hale gelmiş.En somunda yaptığı hatayı anlamış ve herşeyin doğrusunu sanayi perisine anlatmış.Peride akıllanan Minokyo'nun şasesini eski haline çevirmiş.Ve birdaha böyle bir hata yapmaması için onu uyarmış.Minokyo'da periye söz verip ustasının yanına giderek herşeyi anlatıp ustasından özür dilemiş.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Nokia 3310 ile Gönderildi
                              En son düzenleyen drcapaburro; 28-01-17, 23:37.
                              2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

Yorum Yap

Serkan sen harbiden değişik adamsın, harcanıyorsun resmen...
                                Eline sağlık kardeşim...
                                Yine nefis bir iş çıkartmışsın...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
                                1) R59 Cooper S '13
                                2) R60 LCI Cooper S '14
                                3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X