Onur saatlerce oturmuş bunları yazmak için uğraşmış ama unuttuğu bir şey varmış Capaburro için herşey yeni başlamış.
Hikayelerinde hızlı ve yancı olduğunu vurgulayan şehr-i bahçeli çocuk gene bi gün yanlarken motoru su ısıtmış ve sağ şeritte kalakalmış.Yanlayarak ve sollayarak geçtiği araçlar yanından geçerken söylene söylene devam etmişler ve kimse yardım etmek istememiş bu tiki çocuğa.
Derken ilerden mavi bi cooper S'in sağ şeritten yavaş yavaş geldiğini görmüş demiş bu bizim Capaburro bu bana yardım eder,mavi S yanaşmış,camını hafif aralamış ve içerden bi müzik sesi duyulmuş;
Kalakaldın yolun ortasında yine
Yine aldandın altındaki makineye
Sanayiden kovuldun isyan ede ede
Hiç utanmıyormusun
Şarkının sözleri içine oturan şehr-i bahçeli çocuk
abi ben ettim sen etme,
gel bu kardeşini buralarda perişan etme,
affedersin naz eyleme,
ne olur bi el at bmw'me demiş
Tabi gönlü yumuşak Capaburro bu yakarışlara daha fazla dayanamamış hüzünlenmiş ,uzatmış halatını demiş kardeş tak gidelim hadi ağlatıcan yoksa beni demiş.
Cooper S o gün Onur'un arabayı çekmiş ve şu dörtlüğü okumuş içinden
Bemewem var diye şahlanma
Yan atarım diye şartlanma
Cooper s mini diye aldanma
Yolda kalırsan vahlanma
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hikayelerinde hızlı ve yancı olduğunu vurgulayan şehr-i bahçeli çocuk gene bi gün yanlarken motoru su ısıtmış ve sağ şeritte kalakalmış.Yanlayarak ve sollayarak geçtiği araçlar yanından geçerken söylene söylene devam etmişler ve kimse yardım etmek istememiş bu tiki çocuğa.
Derken ilerden mavi bi cooper S'in sağ şeritten yavaş yavaş geldiğini görmüş demiş bu bizim Capaburro bu bana yardım eder,mavi S yanaşmış,camını hafif aralamış ve içerden bi müzik sesi duyulmuş;
Kalakaldın yolun ortasında yine
Yine aldandın altındaki makineye
Sanayiden kovuldun isyan ede ede
Hiç utanmıyormusun
Şarkının sözleri içine oturan şehr-i bahçeli çocuk
abi ben ettim sen etme,
gel bu kardeşini buralarda perişan etme,
affedersin naz eyleme,
ne olur bi el at bmw'me demiş
Tabi gönlü yumuşak Capaburro bu yakarışlara daha fazla dayanamamış hüzünlenmiş ,uzatmış halatını demiş kardeş tak gidelim hadi ağlatıcan yoksa beni demiş.
Cooper S o gün Onur'un arabayı çekmiş ve şu dörtlüğü okumuş içinden
Bemewem var diye şahlanma
Yan atarım diye şartlanma
Cooper s mini diye aldanma
Yolda kalırsan vahlanma
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap