Sabah Motosikletli trafik polisi sana ceza yazıcam gel dese hayır demezdim, Atakoyden E-5 e beraber baglandık ve çok tatlı bir sekilde ufak ufak sıkaraktan Altunizadeye kadar beraber geldik, yanına gidip arkandan geliyorum ama sıkıntı olmaz insallah dedim bir baktım nasıl tatlı bir polis keske hepsi öyle olsa hiç sıkıntı yasamayız ülkece Bu arada yeni kaskları ve kıyafetleri efsane olmus bayıldım gercekten bu arada Atakoy Altunizade 20 dakika filan sürdü
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu an derse bir bucuk saat gec kaldim. Hoca gel seni var yazicam dese hayir diyemezdim valla
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende gec kaldim yaa ama Benim yerime imza attilar hehehhehe
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende gec kaldim yaa ama Benim yerime imza attilar hehehhehe
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoanın yoklugunu Hoca hemen farkedeceginden o zor biraz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Boyoz, Gevrek, Yesil-Siyah Zeytin, Ezine, Eski ve Yeni Kasar, az biraz Cumhuriyet Sucugu...... Ve Cayyyyyyy!
P.S: Padisah babamin malikanesinde hergun hergun Ordek-Kaz yemekten biktimmmmm.... Ciftliklerimizi satip Kara Firin Mini Borekcisi kurcam bu gidisatla
P.S 2: Midye, Kokorec, Doner ve Iskembeye asermeyi aksamustu isyanlarina birakiyorum.
WishmentalolaraksaglamdagirtlakolarakSOSveriyomanEn son düzenleyen WISHMAN; 04-04-14, 11:15.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyoz, Gevrek, Yesil-Siyah Zeytin, Ezine, Eski ve Yeni Kasar, az biraz Cumhuriyet Sucugu...... Ve Cayyyyyyy!
P.S: Padisah babamin malikanesinde hergun hergun Ordek-Kaz yemekten biktimmmmm.... Ciftliklerimizi satip Kara Firin Mini Borekcisi kurcam bu gidisatla
P.S 2: Midye, Kokorec, Doner ve Iskembeye asermeyi aksamustu isyanlarina birakiyorum.
WishmentalolaraksaglamdagirtlakolarakSOSveriyoman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abi yazdıklarının hepsini alıp masayı hazırlasam resmini çekip sana yollasam sonrada bitmiş hallerini çekip yollasam nasıl olur
Ama
Whatsapp'tan kufrederim....
P.S: Yok be Swiss kardes. Efendim Edam mis, yok efendim Rokfor mus... Adam gibi duzgun halk peyniri yok, gozunu seveyim Ezine nin. Bulayim suyunu bile iccem.
VeWishbutunicindekiseytanidoktumanEn son düzenleyen WISHMAN; 04-04-14, 16:48.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForumdaki Nazik, Naif, Kirilgan ve Feminen durusumu bozmam
Ama
Whatsapp'tan kufrederim....
VeWishbutunicindekiseytanidoktuman
34NSC46
Yorum Yap
-
Fatih V.
Yorum Yap