Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Fatih V.
-
Boyasiz, 8000de bir r53 gp !1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyasiz, 8000de bir r53 gp !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
tooncay
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 gün izine hayır demezdim. Hatta 30.. Hatta komple )
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster20 gün izine hayır demezdim. Hatta 30.. Hatta komple )
Şaka bir yana deli gibi tatile ihtiyacım var beni de yazın listeye
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun miskinligim ustumde kahvalti bile hazirlayanim olsa fena olmaz yani
Ps. Utude yapabilir +10x sevappoints
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
4eva
Wishman
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana bak Anil efendi, tehlikeli sulardasin bukle saclarina kurban oldugum wishmani "yasemin"le bile paylasmiorum bilgine, bir tek Mei ye gozyumabiliyoruz mecbuuriyetten ona gore carsi pazar karisir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUyumus bile yaw baksana hic sesi cikmiyo. Yaslandi artik erkenden yatip uyuyo
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Uyandimmmmm! (1,5 saat once) ve gordum.
ACW, ustsuz Mini'ci, Afro Amerikan Siyah Cukulatam (bundan sonra AASC diye anilacaktir) in sahibi gece yarilari beni anmak nedendir ki?
Hala bir whatsapp eklentimiz bile yok. Yazik bize..
Hindistan memleketindeyim, saat farki. Ehh yaslilikta (artik 2 bira yetiyo). Hulyalarimla basbasa kalmaya at kosturmusum dun gece..
Kizdirmayalim NDG yi, tersi kotuymus... Yasemin tam ergen krizinde, aman bir tane yetiyo su aralar.
Sabah sabah ne isterdim? Biri cikip ta gel artik bu isi yapma, sana yeni bir teklifim var. Dese herhalde bu hayati ruhiye ile reddedemezdim.
Wishbirgunbendesizisolehavalihavaliulkelerdeyimdiy erekkiskandircam
Yorum Yap
Yorum Yap