Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan ile Serkan konustular, kurufasulye, yandan carkli filan dediler. Su an canim kuru fasulye istiyo.
Pilav yerine ekmek yemek istiyorum ayricana...
P.S: Bide askere gitmeden Levent'le dalmaya gidelim hayalim var
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yüzmek istiyorum. Bütün gün yüzebilirim o kadar özledim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLevent sizin kamyonlardan birinin kasasına naylon gerelim havuz niyetine içine girer takılırız
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan ile Serkan konustular, kurufasulye, yandan carkli filan dediler. Su an canim kuru fasulye istiyo.
Pilav yerine ekmek yemek istiyorum ayricana...
P.S: Bide askere gitmeden Levent'le dalmaya gidelim hayalim var
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha başkan ne zaman şantiyede sıcaklasam aklıma gelen ilk fantezi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzman muradım gelince kamyondan havuz yapalım na dalsın çıksın
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizimi kıracam Ama gerçek bir havuz daha iyi bir fikir değilmi?
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstergüzel bir duş aldıktan sonra temiz kıyafetler ve sizlerle hoş bir akşam yemeğine kesınlıkle hayır demezdim
Yorum Yap
Yorum Yap