Konuya öncülük etmek isterim😃 Çapa'dan çıktım bir gun E5'e bağlanacaktım ki polis amcam el yapıyor ordan neyse durdum.Cami açtım hele gel bir dışarı dedi.Neyse indim arabadan ama kafamda deli sorular
Sorular;
Acaba neyden ceza yazacak???
-Cam filmi
-Önde plaka yok
-Egzos o bicim patır patır
-Union Jack Flag'lar
-Araba 4 renk (Mavi-Beyaz-Gri-Siyah)
-Yerle bir gidiyorum. (Dikkat basık araç😃
Tek emin Olduğum şey emniyet kemerim takılı 😃😃😃
Ehliyet ruhsat verildi kontroller yapıldı.Suratima baktı sen iyi birine benziyorsun sen seç ben yazayim dedi.Dedim neyi sececeğim ve sen ne yazacaksın 😃 Arabaya bak dedi,baktım valla güzel araba dedim😃😃😃
Sırasıyla;
Araba Gokkusagi gibi dedi dedim evet boyle güzel duruyor. Ama yasak dedi,ruhsatı açtım 4 renk Kayıtlı oldugunu gosterdim😃
Egzos dedi?Dedim bu da Ferrari gibi fabrika çıkışlı.İyi tamam dedi😃
İngiliz bayrağı var bayrak yasak dedi.Dedim o İngiliz bayrağı degil Union Jack dedim hmmm... Dedi😃
Yere cok yakın dedi. (Içimden .... Yere yakın olandan korkacaksın dedim,ama ona diyemedim tabi😃 dedim o da fabrika çıkışlı😃
Plakan niye yok diye soracağım ona da bir bahane bulacaksın dimi dedi😃Evet dedim😃😃😃😃 Dedim tamponu yeni boyattim😜
Tamam sen kazandın dedi ohhh be dedim.Tam arabaya yöneldim dur bir dk dedi😂😂😂 Efendim dedim muayene kağıdını versene bi dedi.Verdim CAMLAR SONRADAN FILM YAPİLMİS Dedi😃 dedim ilk baştan filme ceza yazıp yollasaydın hic bu kadar uğraşmazdik😂😂😂😂
Kaçınılmaz son: Cam filmi cezasi😅😅😅
Benim anımı okuduğunuza göre simdi sıra sizde😂😂😂
instagram.com/minicooperaksesuar
Sorular;
Acaba neyden ceza yazacak???
-Cam filmi
-Önde plaka yok
-Egzos o bicim patır patır
-Union Jack Flag'lar
-Araba 4 renk (Mavi-Beyaz-Gri-Siyah)
-Yerle bir gidiyorum. (Dikkat basık araç😃
Tek emin Olduğum şey emniyet kemerim takılı 😃😃😃
Ehliyet ruhsat verildi kontroller yapıldı.Suratima baktı sen iyi birine benziyorsun sen seç ben yazayim dedi.Dedim neyi sececeğim ve sen ne yazacaksın 😃 Arabaya bak dedi,baktım valla güzel araba dedim😃😃😃
Sırasıyla;
Araba Gokkusagi gibi dedi dedim evet boyle güzel duruyor. Ama yasak dedi,ruhsatı açtım 4 renk Kayıtlı oldugunu gosterdim😃
Egzos dedi?Dedim bu da Ferrari gibi fabrika çıkışlı.İyi tamam dedi😃
İngiliz bayrağı var bayrak yasak dedi.Dedim o İngiliz bayrağı degil Union Jack dedim hmmm... Dedi😃
Yere cok yakın dedi. (Içimden .... Yere yakın olandan korkacaksın dedim,ama ona diyemedim tabi😃 dedim o da fabrika çıkışlı😃
Plakan niye yok diye soracağım ona da bir bahane bulacaksın dimi dedi😃Evet dedim😃😃😃😃 Dedim tamponu yeni boyattim😜
Tamam sen kazandın dedi ohhh be dedim.Tam arabaya yöneldim dur bir dk dedi😂😂😂 Efendim dedim muayene kağıdını versene bi dedi.Verdim CAMLAR SONRADAN FILM YAPİLMİS Dedi😃 dedim ilk baştan filme ceza yazıp yollasaydın hic bu kadar uğraşmazdik😂😂😂😂
Kaçınılmaz son: Cam filmi cezasi😅😅😅
Benim anımı okuduğunuza göre simdi sıra sizde😂😂😂
instagram.com/minicooperaksesuar
Yorum Yap