Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bir MINIcinin asla soylemeyecegi sozler
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen saygımdan içime attım :P euheuheu Wish iskender yemeye gitmisler seni kıl etmisler gel de intikam alalım.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen saygımdan içime attım :P euheuheu Wish iskender yemeye gitmisler seni kıl etmisler gel de intikam alalım.
Intikam alalim...
Capsi da karikaturler kismina koycaklarmis!
WishacisibuyukmanEn son düzenleyen WISHMAN; 16-04-14, 16:52.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi de ustune bana CAPS yapmislar biliyon mu? Su senin ustunde yazipta gulen o bozacida ekibe dahil.
Intikam alalim...
Capsi da karikaturler kismina koycaklarmis!
Wishacisibuyukman
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman kim?
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterALL4 VTEC mi o da ne?!
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
tooncay
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster"Böbrek taşım olsa hepsini dökmüştüm."
Bunu bir MINIci soyler amasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Benzin parami vermezlerse Mini United 'a gitmem
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenzin parami vermezlerse Mini United 'a gitmem
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ben ve Haktan demistik dogrudur Anıl derdin varsa beni direk arayabilrsin cekinme.
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben oylesine ortaya yazdim oyle, kimsenin arkasindan da bisey yazmadim Alen hemen neden ciddiye aldin anlamadim, benim siradan geyik yazilarim iste Bi ara ariycam konusuruz!
Yorum Yap
Yorum Yap