Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bir MINIcinin asla soylemeyecegi sozler
Çöküş
X
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw yi satinca. İnternete koydum abi zaten. Miniyi sattigim kisi ayni zamanda hastam,bugun de geldiler klinige arabaya bakmaktan dislere bakamadim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMiniden keyfimi aldım dahada almam
R50 hafta sonlarina kalsin, gunluk kullanim icin bir de R60 deneyelim?
Wish?
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki bunu desek?
R50 hafta sonlarina kalsin, gunluk kullanim icin bir de R60 deneyelim?
Wish?
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunu bir MINI cinin söleme ihtimali yüksek!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaklisin tooncay. Yazarken baska bisey mi dusunuyordum acaba? Neyse silmeyeyim, bole kalsin. :-( Offf bu ay tutulmasi beni carpti.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBlood Moon valla çok fena bugun hersey olabilir :P
Fakat bir Mini'ci hic bir zaman 'Artik Mini kullanmak icin yeterince genc degilim' demez... Ve Wish yaptigi yanlisi duzeltir... :-)
Wishmanpismanman
Yorum Yap
-
4eva
Wishman kim?
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman kim?
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
34 HH 8854
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman kim?
P.S: direkt kavuk senindir, ustune solicek bisi yok, di mi mehmetdeniz?
Wishburayakadarmisman
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOfff yaaa yani koptum. Tesekkur. Bunu hic ama hic beklemezdim.
P.S: direkt kavuk senindir, ustune solicek bisi yok, di mi mehmetdeniz?
Wishburayakadarmisman
34 HH 8854
Yorum Yap
-
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben 4eva nin yazdiklarina genelde guluyorum zaten de bu accaip basariliydi aman cok guldum diye uzerine alinma lutfen ok?
34 HH 8854
Duruyo duruyo 90 a gol atiyo... (O da benim gibi futbol seyretmese de...)
Bence guzel bir ironiydi....
P.S: Wishman 300 Minispartans tan biri, gonlunu veren, politik olmayan.
WishEn son düzenleyen WISHMAN; 15-04-14, 22:20.
Yorum Yap
Yorum Yap