Baby on board!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bir MINIcinin asla soylemeyecegi sozler
Çöküş
X
-
4eva
Konvoyda neymis dostum yeaa, ne kadar gereksiz..
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster"Hemen şurası ya.. Yürüyerek gideriz !"
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİyiki satmışım...
Yorum Yap
-
4eva
Hic ozlemiyorum!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHic ozlemiyorum!
Gödün müü evlat neymiş?
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
jansut
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHic ozlemiyorum!
🚙 34 HH 8854 🚙
Yorum Yap
-
4eva
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha noldu ilk günden başladın...
Gödün müü evlat neymiş?
Fatih Şahan
35 FF 198
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarışınıma kıydın bak noldu şimdi
🚙 34 HH 8854 🚙
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiara yıkatırım bırak şimdilik kirli dursun..
(Fatih abiyi tenzih ediyorum)
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa Harun ilk tanisdigimiz günden kötü şanım8 ogrenmissin ne yazık. Ama kir ve kedi tüyü benim arabamin vazgeçilmez unsurlarıdır....
Fatih Şahan
35 FF 198
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
Yorum Yap