Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bir MINIcinin asla soylemeyecegi sozler

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet ben dedim dogru da sen orda degilken bunu nasil biliyorsun onu anlamadım? Sorun da degil, bugun yine sorsalar ayni seyi soylerim. Ben kalkip Borusan'in "rica"si uzerine United' a davet edilecegim, arabamla binlerce km yapacagim ve onlarin istegi uzerine gidecegim yere cebimden 2500 tl benzin yakacagim? Keske sen gitseydin bizim yerimize. Ayrica o konularda bilmedigin cok fazla sey oldugunu dusunuyorum.

HK @ Tapatalk
    Haktan en son gecen sene her zamanki gibi cebimden verip 9000km yol yaptim ben Avrupa 'da. Benim icin dert degil 2500 km. Helede konu Mini olunca ben heryere giderim zaten. Normal sartlarda da Istanbul da mini ile ayda ortalama 3000km yol yapan birisiyim ben zaten. Bunlari konusmak belki hos degil ama sen boyle dedigin icin mecbur kaliyorum yazmaya. Kisacasi bir seye tutkuyla sariliyorsam acimam ben benzine hicbir zaman. Ben her turlu giderim, bu konuda "keske sen gitseydin" diye konusabilecegin en son kisiyim ben yani

bahsettigin zamanlar ben yoktum, olsaydim zaten giderdim ve ayrica onumuzdeki organizasyona da zaten gitmeyi dusunuyorum Mini United cok ozel bir organizasyondur eminim hepimiz icin. Heleki davetli ve rica edilerek gitmek bence dahada ozel olmali, insan dahada hevesle gitmeli. Herkesin dusuncesi farklidir tabi bu konuda. Senin soylediginden benim anladigim su; "Mini United 'a gitmek icin rica veya davet alirsak, ricayi yapan kurum veya kurulus benzin parasini odemelidir. Aksi durumda Mini United 'a gidilmez." "Cebimden neden vereyim 2500 km benzin parasi" demek bu anlama geldi benim gozumde. O zaman nerde kaldi Mini ruhu..

Ayrica bu konu hakkinda senin zamaninda boyle bir soylemde bulundugunuda bilmiyordum, Alen yazinca ogrenmis oldum. Birde o konularda cok fazla birsey bilmiyor olabilirim ve bilmek icinde cabalamiyorum zaten

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Anıl ben gülücük filan atmıyorum ciddiyetini takıl.
    Abicim ciddi takilinca, ciddi biseyler soyleyince kalkip iki satir bisey yazmiyosun, gulucuk koyunca yaziyosun sende ama. Ben o zaman bisey diyormuyum.

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benzin parami vermezlerse Mini United 'a gitmem

Evet ben dedim dogru da sen orda degilken bunu nasil biliyorsun onu anlamadım? Sorun da degil, bugun yine sorsalar ayni seyi soylerim. Ben kalkip Borusan'in "rica"si uzerine United' a davet edilecegim, arabamla binlerce km yapacagim ve onlarin istegi uzerine gidecegim yere cebimden 2500 tl benzin yakacagim? Keske sen gitseydin bizim yerimize. Ayrica o konularda bilmedigin cok fazla sey oldugunu dusunuyorum.

HK @ Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Cocukca yazmayi cocukca davranmaktan daha cok seviyorum ben napayim

Anıl ben gülücük filan atmıyorum ciddiyetini takıl.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Herzaman beklerim. Cocukca yazılarına alısıgız haklısın.
    Cocukca yazmayi cocukca davranmaktan daha cok seviyorum ben napayim

Yazdigin bi cevaba ekleme yapinca kenarina edit ps. falan yazman lazimki goreyim bende Az kalsin goremiyodum sonradan ekledigin metni

En son düzenleyen 4eva; 16-07-14, 16:50.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben oylesine ortaya yazdim oyle, kimsenin arkasindan da bisey yazmadim Alen hemen neden ciddiye aldin anlamadim, benim siradan geyik yazilarim iste Bi ara ariycam konusuruz!

Herzaman beklerim. Cocukca yazılarına alısıgız haklısın.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Evet ben ve Haktan demistik dogrudur Anıl derdin varsa beni direk arayabilrsin cekinme.
    ben oylesine ortaya yazdim oyle, kimsenin arkasindan da bisey yazmadim Alen hemen neden ciddiye aldin anlamadim, benim siradan geyik yazilarim iste Bi ara ariycam konusuruz!

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Evet ben ve Haktan demistik dogrudur Anıl derdin varsa beni direk arayabilrsin cekinme.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bugun MINI olur yarin baska araba benim forumdan arkadas bulmaya ihtiyacim yok napiyim onlari ( birebir soylenmistir) )

Bir yorum yaz:

• MrV
    yanıtladı
    Keşke opel astra dizel alsaydim....

Bana 14lük jantlar yeter....

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    "Böbrek taşım olsa hepsini dökmüştüm."
    Dogal tas dusuren sistematik bir araç yeterki cukurlari es gecmeyin

Bunu bir MINIci soyler ama

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    MINI ye verceem parayla 2 tane ve polo alırım!

tooncay
    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    "Böbrek taşım olsa hepsini dökmüştüm."

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ALL4 VTEC mi o da ne?!
    Bi canavar dusun, eline silahi vermisler saga sola seri bi sekilde ates ediyo tolga yangin oldugu zaman beraberinde goturuyomus, alev yc yi gorur gormez dayanamayip kendiliginden sonuyomus. Oyle bi makine iste, anlayamazsin ndg

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X