Evet ben izmirdeyim. Kimmiş o hızlı:P ama arabanın yakında istanbul a gelme ihtimali var. Bu arada iş yoğunluğu sebebiyle uğraşamadık. Son durum a henüz ulaşamadık
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bizim Minik Çocuğu bağladılar:)
Çöküş
X
-
C@N
Iki gun once konu basligini gordukten sonra Cin Hukumetince 'ban'landim, okuyamadim. Bende polis bagladi diye dusunmustum.
AMA
ne guzel hareketler bunlar? :-)
Cikacak tabiiki Cooper'da dynoya, fasistlik yapmasin kime ozellikler Admin kisiler. :-)
Rengi de, jantlari da cok guzel duruyor. Serencebey dokunuslari hissiyatli gozukuyor.
O dynoda benim de gozum var, bakalim yasli oglanin cigerleri ne durumdadir, ogrenmek bizimde hakkimiz degil mi?
Tekrar gule gule kulllan C@N
P.S: Op Serencebey'i bizim icin...
Wishakilman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterC@N
Iki gun once konu basligini gordukten sonra Cin Hukumetince 'ban'landim, okuyamadim. Bende polis bagladi diye dusunmustum.
AMA
Cikacak tabiiki Cooper'da dynoya, fasistlik yapmasin kime ozellikler Admin kisiler. :-)
Rengi de, jantlari da cok guzel duruyor. Serencebey dokunuslari hissiyatli gozukuyor.
O dynoda benim de gozum var, bakalim yasli oglanin cigerleri ne durumdadir, ogrenmek bizimde hakkimiz degil mi?
Wishakilman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterC@N
AMA
Wishakilmansigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap