Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Reel hayat icin gecerli tum faktorleri goz onune alalim
Ornek veriyorum: 50bin Euro arabaya harcayacak paraniz var. Ama 40bin Euro'ya da alabilirsiniz illa paranin tamamini kullanmak zorunda degiliz..
Gercek fikrinizi istiyorum
Dunyada 2000 tane olmasi cok cezbedici ama ozellik acisindan ben kesinlikle dolu dolu bi JCW isterdim cok cok param olsaydi da bi tane kenara GP alip koleksiyonluk yapabilirdim
fiyat farkı çok birde 2sini de sıfır aldıgınızda, JCW otomatik gelicek artık.
Manuel ya iptal yada yüksek kaparo bedeli ödüyorsun diye biliyorum FathiV devreye gir dostum kurtar beni bi laf attık
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
ben MCS'den JCW'ye gecince bile 1 litre artinca uzuldum
Aslan besleyen yemine katlanır deyip dalasım var ortakların arasına konunun taa orta yerinden bende oyumu gp den yana kullandım nedenide sayılı adette üretiliyor olması birde neyse o bende kalsın bakalım
Haktan , bence bu GP , r53 GP kadar basarili olmadi. PErformans yada gorsel degil de imaj olarak. R53 GP marjinaldi, cok aykiri ve tarzdi.. Guncel GP de bu hava yok, albenisi cok fazla degil.
Bence dolu dolu bi Jcw daha iyi fuarda inceleme şansım oldu gp ye ama benim için olmassa olmazlardan biri sunroof gp Lerde olmadıgı için Jcw yi tercih ederim
Ben oyumu GP II den yanakullandim. Numarasida 068 - 088 - 668 - 688 olabilir Fatih V'cim, orasi senin merkez ile yakinligina kalmis... Cin'liyim baska numaraya 50.000 Euro vermem.
P.S: Benim tercihim 088, Giovanni 68 bu da 88 olsun. (Zaten 888'i Cin'e yollarlar kesin). Plakayi da 35 KMN 88 yapariz. (ilki komunist idi ikincisi kapitalist olur boylece)
Yorum Yap