Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

GP II vs JCW

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    tuketimlerine baktimda, GP nedense 0,5 Litre fazla tuketiyor.. 10 litre ile gezeriz artik ortalamada
    Countryman 12 litre ortalama diyorum 10 litre ne guzel bir rakam

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    fiyat farkı çok birde 2sini de sıfır aldıgınızda, JCW otomatik gelicek artık.

Manuel ya iptal yada yüksek kaparo bedeli ödüyorsun diye biliyorum FathiV devreye gir dostum kurtar beni bi laf attık

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    tuketimlerine baktimda, GP nedense 0,5 Litre fazla tuketiyor.. 10 litre ile gezeriz artik ortalamada

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Dunyada 2000 tane olmasi cok cezbedici ama ozellik acisindan ben kesinlikle dolu dolu bi JCW isterdim cok cok param olsaydi da bi tane kenara GP alip koleksiyonluk yapabilirdim

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Admin'im soru: Maaliyet kismina bakacak miyiz yoksa oylamalar yanlizca gonul ister seklinde mi olsun?

Wishman
    Reel hayat icin gecerli tum faktorleri goz onune alalim
    Ornek veriyorum: 50bin Euro arabaya harcayacak paraniz var. Ama 40bin Euro'ya da alabilirsiniz illa paranin tamamini kullanmak zorunda degiliz..
    Gercek fikrinizi istiyorum

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Admin'im soru: Maaliyet kismina bakacak miyiz yoksa oylamalar yanlizca gonul ister seklinde mi olsun?

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bende verdim belli oldum mutluyum

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    ben oyumu verdim cok belli mi oldu ikisine de oy veresim var degisik nedenlerden dolayı.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    bir anket başlattı GP II vs JCW

GP II vs JCW

46
    GP II
    45.65%
    21
    JCW
    54.35%
    25
    Evet dusuncelerinizi merak ediyorum..
    r56 kasa yepyeni bir 2000 adetlik Limited Edition GP II'mi yoksa dolu dolu bir JCW'mu?
Hazırlanıyor...
X