Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiYani şimdi orayı pek karıştırmasak,belki video çekilirken dedikodu yapan bayanlar vardı etraftaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstervideoda ses yok ama neden?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdigrup 2 yok bir tek o dedikodu esnasında kaynamış aradaAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstergrup 3 yok mu?
grup 3 hazırlanıyo
Bir yorum yaz:
-
o vıdeo nasıl pekı ıp ucu ver sabahı bekletmeAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlk videoyu yarin hazirlarim hepsini ayni anda yapsam zevki kalmazdi
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
Ilk videoyu yarin hazirlarim hepsini ayni anda yapsam zevki kalmazdi
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
alen abı ılk vıdeo nasıl onu yuklemedın ıkıncı olan zaten onurcanın arabaya bagladıgım vıdeo ama o gevsektı yerlere bakıyo du kamera ama ılk vıdeo ıyı olması lazım hatta o vıdeonun baslarında arenle benım gecısımız de vardıAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorkem onurcanin arabadaki kameranyerleri cekmis
Bir yorum yaz:
-
eyvallah abi gerçekten iyi gidiyor gemiden bir dahaki gelişimde metahanol kiti ve yağ soğutucu (oil cooler ) alıp tüm eksiklerini tamamladıktan sonra bi bol go prolu bi 0-100 100-200 bide top speed denemeleri yapıcamAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesin
şimdilik sadece arabayı keşfetme turları bunlar

aman abi şakası bilem kötü yahuAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllahtan pistteki gibi gobekten girip bariyere sokmadin beni
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAllahtan pistteki gibi gobekten girip bariyere sokmadin beniAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Bir yorum yaz:
-
bu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: