Arkadaslar daha erken saatlerde civarlara gelecek birileri varsa onlarla bulusabiliriz. Ben 20:00 civarı oralarda olacağım.
Ayrıca filmli egzozlu aracları olanlar sahilyolu ve veliefendi yolu üzerinden piste dogru gelmesinler, aksam saatlerinde cevirme oluyor. Mümkünse E-5 üzerinden gelin.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiBen+3 yazarsanız sewinirim
Bir yorum yaz:
-
piste gittiğimizde 6 araç var ama 4ü bozuk gibi bi durum olmaz inş.Daha önceki pist tecrübelerimden biliyorumda
Bir yorum yaz:
-
Serkan ulasabildik mi zeytinburnu piste? yoksa Gokhandan rica edelim bi ugrasın vakti varsa.
Bir yorum yaz:
-
yavas gulde cenen cikmasin yerinden yavrukusAslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriste buna gulerim

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Ahah kahve köpeğin olsunAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen erken buluşmaya çalışalımda geçen seferki kahve borcunu öde bence
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAlen erken buluşmaya çalışalımda geçen seferki kahve borcunu öde benceAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFirar Spor Organizasyon ve Turizm Tic. Ltd.Şti
Zeytinburnu Zetro Durağı Veliefendi Hipodromu Merter tarafı Akın Tekstil Fabrikası Mağaza önü İstanbul
http://www.gopist.net
0212 572 62 76
0212 572 80 90
bu numara olabilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Firar Spor Organizasyon ve Turizm Tic. Ltd.ŞtiAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstershemsy , Verdgin tlf numaraları acılmıyo yalnş herhalde tlf numarasını ben bulamadm bulan olursa yazarsa iyi olur
Zeytinburnu Zetro Durağı Veliefendi Hipodromu Merter tarafı Akın Tekstil Fabrikası Mağaza önü İstanbul
http://www.gopist.net
0212 572 62 76
0212 572 80 90
bu numara olabilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Baran emin misin?Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen yollarda görüşücez dostum
Çok iddialı oldu di mi
@ NDG benim ikinci deneyimim olacak umarım beceririm, ama çabuk öğrenirim diye umalım.. Keşke gelseydin.
yani yollarda gorusur çay içeriz aslında :P bu arada Onurcanım Gokhanla biz sabahtan konustuk ben kaskıma takıcam sen gec kaldın.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiiste buna gulerimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOuuuuch! bebegiimmmm sen benim rakibim olacaksin
bu s2000 kullanmaya benzemez
Bir yorum yaz:
-
yapma yaaa o zaman cikmaa pistte karsimaAslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen yollarda görüşücez dostum
Çok iddialı oldu di mi
@ NDG benim ikinci deneyimim olacak umarım beceririm, ama çabuk öğrenirim diye umalım.. Keşke gelseydin.
Bir yorum yaz:
-
Ouuuuch! bebegiimmmm sen benim rakibim olacaksinAslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOhom : D arkadaslar ben biraz gecikebilirim 22,15 - 22,30 gibi gelirim.. Gokhan go pro lari getirsene kaskimiza falan takarik
bu s2000 kullanmaya benzemez
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben inceden inceden takılırım oralarda bana bulaşmayın yeter
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: