Arkadaslar daha erken saatlerde civarlara gelecek birileri varsa onlarla bulusabiliriz. Ben 20:00 civarı oralarda olacağım.
Ayrıca filmli egzozlu aracları olanlar sahilyolu ve veliefendi yolu üzerinden piste dogru gelmesinler, aksam saatlerinde cevirme oluyor. Mümkünse E-5 üzerinden gelin.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiBen+3 yazarsanız sewinirim
Bir yorum yaz:
-
piste gittiğimizde 6 araç var ama 4ü bozuk gibi bi durum olmaz inş.Daha önceki pist tecrübelerimden biliyorumda
Bir yorum yaz:
-
Serkan ulasabildik mi zeytinburnu piste? yoksa Gokhandan rica edelim bi ugrasın vakti varsa.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteriste buna gulerim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen erken buluşmaya çalışalımda geçen seferki kahve borcunu öde bence
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFirar Spor Organizasyon ve Turizm Tic. Ltd.Şti
Zeytinburnu Zetro Durağı Veliefendi Hipodromu Merter tarafı Akın Tekstil Fabrikası Mağaza önü İstanbul
http://www.gopist.net
0212 572 62 76
0212 572 80 90
bu numara olabilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstershemsy , Verdgin tlf numaraları acılmıyo yalnş herhalde tlf numarasını ben bulamadm bulan olursa yazarsa iyi olur
Zeytinburnu Zetro Durağı Veliefendi Hipodromu Merter tarafı Akın Tekstil Fabrikası Mağaza önü İstanbul
http://www.gopist.net
0212 572 62 76
0212 572 80 90
bu numara olabilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen yollarda görüşücez dostumÇok iddialı oldu di mi
@ NDG benim ikinci deneyimim olacak umarım beceririm, ama çabuk öğrenirim diye umalım.. Keşke gelseydin.yani yollarda gorusur çay içeriz aslında :P bu arada Onurcanım Gokhanla biz sabahtan konustuk ben kaskıma takıcam sen gec kaldın.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOuuuuch! bebegiimmmm sen benim rakibim olacaksinbu s2000 kullanmaya benzemez
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen yollarda görüşücez dostumÇok iddialı oldu di mi
@ NDG benim ikinci deneyimim olacak umarım beceririm, ama çabuk öğrenirim diye umalım.. Keşke gelseydin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOhom : D arkadaslar ben biraz gecikebilirim 22,15 - 22,30 gibi gelirim.. Gokhan go pro lari getirsene kaskimiza falan takarikbu s2000 kullanmaya benzemez
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben inceden inceden takılırım oralarda bana bulaşmayın yeter
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: