Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Arkadaşlar çok eğlenceli organizasyondu, herkese çok teşekkürler.Ayrıca pisti de çok beğendim.Bundan sonra arada giderim artık Anca fırsat bulup foruma girdim.Elimdeki bazı resimler şöyle ;
Kaçırdım valla bu organizasyonu. 1 hafta netten uzak kaldım, en sevdiğim organizasyonlardan olan Go-Kart 'a gelemedim. Sağlık olsun napalım
Güzel eğlenilmiş
Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
o gün o kadar çok polis var çok çevirme var muhabbeti yaptık oldu olan desene,, valla bende arabayı otopark bırakmak için güzargahta bir değişiklik yaptım yoksa bende senle aynı hazin son içerisinde olabilirdim,, neyse geçmiş olsun diyelim inşallah çok üzmemişlerdir seni admin abi...
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Yahu millet cidden bak havaların son güzel zamanları yapalım bişeyler, Berna'nın dediği gibi Bolu et mangal olur, aralarda go kart olur, Şirince falan olur ama yapalım bişeyler...
1 ay sonra Gış geliyor gış...
Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
Formula da serhan acar anlatırken tepe kamerasından goruntu gelınce hanı susayımda motor sesı eslıgınde seyredelım der ya onu hıssettım bı anda dıger aparatlarınıda almam lazım hatta bı kamera daha
valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri
Bir yorum yaz: