Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar çok eğlenceli organizasyondu, herkese çok teşekkürler.Ayrıca pisti de çok beğendim.Bundan sonra arada giderim artık Anca fırsat bulup foruma girdim.Elimdeki bazı resimler şöyle ;

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Gorkem onurcanin arabadaki kameranyerleri cekmis

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Kaçırdım valla bu organizasyonu. 1 hafta netten uzak kaldım, en sevdiğim organizasyonlardan olan Go-Kart 'a gelemedim. Sağlık olsun napalım
    Güzel eğlenilmiş

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Cigerini aldim #3 un

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [ATTACH]418[/ATTACH]

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Auhaha cok sayko cikmisim. Arabam Bugatti ruhu tasiyormus simdi gordum

Cumhur panpamla cok sicak anlar yasadik eheh onurcanin aracindaki kamerada goruntuler olmali

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
    o gün o kadar çok polis var çok çevirme var muhabbeti yaptık oldu olan desene,, valla bende arabayı otopark bırakmak için güzargahta bir değişiklik yaptım yoksa bende senle aynı hazin son içerisinde olabilirdim,, neyse geçmiş olsun diyelim inşallah çok üzmemişlerdir seni admin abi...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yahu millet cidden bak havaların son güzel zamanları yapalım bişeyler, Berna'nın dediği gibi Bolu et mangal olur, aralarda go kart olur, Şirince falan olur ama yapalım bişeyler...
    1 ay sonra Gış geliyor gış...

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yine mi Gokhan?
    evet abı yıne aynısı oldu fakat cok zevklıydı yarıs

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
    Yine mi Gokhan?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi napiim bi türlü allah yürü ya kulum demedi bana nazar geldim abi ben nazara
    ) hep baskalarina at sen sucu

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri
    abi napiim bi türlü allah yürü ya kulum demedi bana nazar geldim abi ben nazara

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    uploadfromtaptalk1350674112709.jpg
    uploadfromtaptalk1350674128430.jpg

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster

buyrun bakalım
    Formula da serhan acar anlatırken tepe kamerasından goruntu gelınce hanı susayımda motor sesı eslıgınde seyredelım der ya onu hıssettım bı anda dıger aparatlarınıda almam lazım hatta bı kamera daha

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla o daha atraksiyon içerecekti ama benim önüme gelen vitonun sağından arı maya gibi telha abi girmesiydi iyiydi yaa ,, adam bi sağa kacım dedi sağından telha abi vınlayınca adam en solda bi sol şerit daha aradı önümde =O) ozan abi günün birinde banada üst devirleri iyi ceviren bi go kart denk gelir o zaman alırım pistlerde tampon tozunuzu
    Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X