Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstervideoda ses yok ama neden?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstergrup 3 yok mu?grup 3 hazırlanıyo
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIlk videoyu yarin hazirlarim hepsini ayni anda yapsam zevki kalmazdi
Sent from Cobanogullari mobile system)
Bir yorum yaz:
-
Ilk videoyu yarin hazirlarim hepsini ayni anda yapsam zevki kalmazdi
Sent from Cobanogullari mobile system)
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorkem onurcanin arabadaki kameranyerleri cekmis
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesinşimdilik sadece arabayı keşfetme turları bunlar
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllahtan pistteki gibi gobekten girip bariyere sokmadin beni
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesin
Bir yorum yaz:
-
bu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.
Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesin
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: