Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
arkadaşlar bu zeytinburnundaki pistin telefonunu bilen varmı? ben bi organizasyon yapıcam arkadaşlarla.Bide bize uyguladıkları tarifeyi herkese uyguluyorlar mı acaba?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman ben go pro ıle bı countryman aldırabılırım heralde
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSole Baranx'i alip uzaklara gotursem, sende 1 hafta 10 gun kafayi dinlesen? Bole bir teklife sesli videoya sahip olabilir miyim?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet mesela videonun sesli halini isteyenler aralarında bana para toplayıp bir mini alabilirler modele yıla takılmam
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh bu kadınlar paradan baska seyler de var hayatta :P
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbelli bir ücret karşılığı videonun sesli halini elden teslim ederim saygılar:P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibelli bir ücret karşılığı videonun sesli halini elden teslim ederim saygılar:P
Bir yorum yaz:
-
düzgün saydıysam 8. mi ne olmuşum ben saymıyom bunu yarışıbi daha ki go kart buluşmasında iyi araba almadan başlmam yarışa
Bir yorum yaz:
-
Eline saglık BernaBu arada bayagı bir kişi varmıs arkamda
Ümitle ve Ozanla kapısmaktan arkamda kim var bilmiyordum
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: