Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bizde onu cok sevdik! Cok cana yakin ve icten! (berna ve kendi adima konusayim)
    Aşil'e gelince bi dahaki sefer seckin'in JCW'yi degil Alen'in countryman'i secsin wc ihtiyaci icin cok temizken soyle jcw liplere dogru :P ehueheuheueheu
    Ndg'ye katılıyorum ve bundan sonra ki organizasyonlarda da aramızda görmek isteriz kız arkadaşını
    Aşil organizasyonun göz bebeği oldu zaten bundan sonra siz gelmeseniz bile bir telefon açmanız yeterli biz onu alır sonra geri bırakırız
    belki bir ihtimal bazı üyelerimizin hayvanlardan pek hoşlanmayan kocalarını yer!!!

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ndg'ye katılıyorum ve bundan sonra ki organizasyonlarda da aramızda görmek isteriz kız arkadaşını
      Aşil organizasyonun göz bebeği oldu zaten bundan sonra siz gelmeseniz bile bir telefon açmanız yeterli biz onu alır sonra geri bırakırız
      belki bir ihtimal bazı üyelerimizin hayvanlardan pek hoşlanmayan kocalarını yer!!!
      Eheuheuheuheuehuehuhe bence o hayvanlardan pek hoslanmayan kocaları kovalasin yemekten ziyade daha cok egleniriz bu konuda Rena ve pasa'da bize yardimci olur
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

bende ki resimlerin hepsini koyuyorum artık çok derseniz adminler bir düzenleme yapar diyorum =O)

Yorum Yap

Yorum Yap

miniler bu kadar

Yorum Yap

bunlarda eski minicilerin hızlıları

umarım bu kadar resimden sonra adminler beni siteden atmaz =O)

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                bunlarda eski minicilerin hızlıları

umarım bu kadar resimden sonra adminler beni siteden atmaz =O)
                Ellerine saglık super resimler.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Eheuheuheuheuehuehuhe bence o hayvanlardan pek hoslanmayan kocaları kovalasin yemekten ziyade daha cok egleniriz bu konuda Rena ve pasa'da bize yardimci olur
                  Ben hayvan sevmiyormuşum gibi bir hava esmiş buralarda, ben hayvan seviyorum ama çok çok hayvan sevmiyorum bunu açıklayalım.

Bu arada bütün fotolar süpermiş, ellerinize sağlık...

Yorum Yap

bi sonraki organizasyon karting olursa ben bunu getiriyorum

sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Aha fenaymis

Yorum Yap

lütfen normal şartlarda yarışalım ayıp oluyor ama =O)

bu arada zeytinburnu Veli efendi hipodrom yanındaki Go Pist in yeri ve arabaları çok güzel bence bu ay içinde havalar güzelken bi akşam çıkarması yapalım diyorum oraya,, bu fikri oylamaya sunarsak kaç kişi ben gelirim der

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster

ladies first kavramini dusunursek o bana transfer olur pesin pesin diyorum sonra caymak yhihihihihih

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            lütfen normal şartlarda yarışalım ayıp oluyor ama =O)

bu arada zeytinburnu Veli efendi hipodrom yanındaki Go Pist in yeri ve arabaları çok güzel bence bu ay içinde havalar güzelken bi akşam çıkarması yapalım diyorum oraya,, bu fikri oylamaya sunarsak kaç kişi ben gelirim der
                            Ben gelirim

Yorum Yap

Ben Devamlı gidiyorum zeytınburnuna tavsıye ederm harıka
                              2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Biz Berna'yla beraber geliriz.. Ama güzel havaları kaçırmadan hayata geçirelim..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X