Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Berna
-
serhan
-
Ozanbalta
Bir daha ki bulusmaya isim etiketleri alalim, forum'da ki isimlerimizi yazip gogsumuze yapistiralim.
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok güzel fotoğraflar. mükemmel zaman geçirdik ama keşke mini 'mide getirebilseydim
Yorum Yap
-
kefcell
Yorum Yap
-
ImageUploadedByTapatalk1349724364.639505.jpg
ImageUploadedByTapatalk1349724380.753346.jpg
ImageUploadedByTapatalk1349724422.335441.jpg
ImageUploadedByTapatalk1349724446.370212.jpg
Benden bir kac kare
Hepinize tek tek geldiginiz icin cok tesekkur ederim Clubumuzun farkini ortaya koydunuz MINI sahiplerinin ne kadar farkli oldugu bir kez daha ortaya cikti bir sonraki organizasyon genel istek uzerine go kart olacak , en yakin zamanda organize edecegiz.
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
-
34tb9544
Öncelikle lenventcim gecmis olsun insallah önemli bı şey yoktur
Uzun zamandır organizasyonlara katılırım pist olsun toplantı olsun süreklide Kiz arkadasimla gideriz Kiz arkadasim dan ilk defa cok guzel bı organizasyondu herkes cok iyi güleryüzü insanlardı ilk defa sıkılmadım kelimesini duymak sewindirdi beni benimde ilk defa katıldığım bir mini organizasyonuydu herkes gercekten cok sıcak kalnliydi cok iyiydi cok cok memnun oldum boyle guzel insanlarla tanistigima
Bu arada insallah kimse aşilden Rahatsiz olmamıştır
Maslak meguiars ekibine de ayrı ayrı tesekkurler
Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaslak meguıar's hersey ıcın cok tesekkur ederız cok guzel bı organızasyon oldu hayırlı ıslerınız olsun.
semsettin beyjim ne demek ne demekte ben her gelisimde bende kendimi kaybediyoorum
katilan tum 'dostlara' tesekkur ederim!
Ayrica bizi harikulade agirlayan maslak meguiar's 'a binlerce kez tesekkurler! hersey guzeldi!
katilmayanlara gelelimm size bisey demiyorum abijim siz gelmeseniz bile o MINI'ler gelejek arkadash! niee engelliooosunuz sosyallesmelerini! Aaaaaa!
bii islik calsam gio bile gelirdi! Hiiiik!
saka bi yana "yoklugunu" hissettigim dostlarda vardi!
neyse yaa duygusala baglamayayim... ben burayi boylece birakir izmir eventine kendimi hazirlarim heeuehueheu
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap