Sent from my iPad using Tapatalk HD
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
7 Ekim 2012 - Meguiars Maslak Mangal
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar babam yolda giderken aniden rahatsızlanıp şuurunu yitirip bu sebeple birde kaza yapmis haber gelince çıktım panikle. Selam vermeden gitti gibi olmasin yanlis anlasilmasin. Hersey icin herkese tesekkurler.
Yorum Yap
-
Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar babam yolda giderken aniden rahatsızlanıp şuurunu yitirip bu sebeple birde kaza yapmis haber gelince çıktım panikle. Selam vermeden gitti gibi olmasin yanlis anlasilmasin. Hersey icin herkese tesekkurler.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Yorum Yap
-
levent 0535 366 9595 telefon numaram, birşeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver geçmiş olsun kardesm1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Bu arada buluşma çok keyifliydi ilk buluşmam olduğu için çok derin sohbetlere katılamadım bırdahakine umarım
Yorum Yap
Yorum Yap