deniz kenarı ii de araçların toplu duracağı park yerli bi yer daha hoş olur gibime geliyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
14 Ekim 2012 - IZMIR
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Arkadaslar kahvalti/ogle yemegi karisik bir organizasyon olacagi icin ben en gec saat 1100'de Forum Bornova'dan Cesme'ye dogru yola cikilsin derim. Fotograf icin Cesme Otobani'ndaki benzinligi kullanabiliriz. Nerden baksaniz yarim saat orda vakit kaybederiz. 1200-1230 arasi da gec kahvaltimiza oturmus oluruz diye tahmin ediyorum.
Pazar gunu 1030 bulusma saatimiz olsun mu? 1100'e kadar gec kalan arkadaslarimizi bekleriz. Yine 1-2 kare foto cekeriz (tam katilim saglarsak fotograf icin otobanda durmak zorunda da kalmayiz). En gec 1110'da yola cikariz. Otoban uzerinden degil Alsancak'tan, sonra da Guzelyali sahilden yavas yavas yolculuk yapalim ki Izmir MINI gorsun
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar kahvalti/ogle yemegi karisik bir organizasyon olacagi icin ben en gec saat 1100'de Forum Bornova'dan Cesme'ye dogru yola cikilsin derim. Fotograf icin Cesme Otobani'ndaki benzinligi kullanabiliriz. Nerden baksaniz yarim saat orda vakit kaybederiz. 1200-1230 arasi da gec kahvaltimiza oturmus oluruz diye tahmin ediyorum.
Pazar gunu 1030 bulusma saatimiz olsun mu? 1100'e kadar gec kalan arkadaslarimizi bekleriz. Yine 1-2 kare foto cekeriz (tam katilim saglarsak otobanda durmak zorunda da kalmayiz. En gec 1110'da yola cikariz. Otoban uzerinden degil Alsancak'tan, sonra da Guzelyali sahilden yavas yavas yolculuk yapalim ki Izmir MINI gorsun
Yorum Yap
-
Ozanbalta
abi ucak falan degil arabayla da gelirdim aslında ama biraz yogun zamanım ne yazık ki. Baska bir sefere kesin gelicem ama. Zaten uzun yol yapma sansım da olmadı arabamla daha. Bakalım başka bir sefer burdan organize olup beraber geliriz falan artık.
Yorum Yap
Yorum Yap