Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

14 Ekim 2012 - IZMIR

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

deniz kenarı ii de araçların toplu duracağı park yerli bi yer daha hoş olur gibime geliyor
    sigpic
    2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

Evt bencede genis bi otoparki olsa iyi olur. Toplu fotograf icin guzel olur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Arkadaslar kahvalti/ogle yemegi karisik bir organizasyon olacagi icin ben en gec saat 1100'de Forum Bornova'dan Cesme'ye dogru yola cikilsin derim. Fotograf icin Cesme Otobani'ndaki benzinligi kullanabiliriz. Nerden baksaniz yarim saat orda vakit kaybederiz. 1200-1230 arasi da gec kahvaltimiza oturmus oluruz diye tahmin ediyorum.

Pazar gunu 1030 bulusma saatimiz olsun mu? 1100'e kadar gec kalan arkadaslarimizi bekleriz. Yine 1-2 kare foto cekeriz (tam katilim saglarsak fotograf icin otobanda durmak zorunda da kalmayiz). En gec 1110'da yola cikariz. Otoban uzerinden degil Alsancak'tan, sonra da Guzelyali sahilden yavas yavas yolculuk yapalim ki Izmir MINI gorsun
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Gayet guzel bi program. Saat 10:30 gibi bi aksilik olmazsa forumdayim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Arkadaslar kahvalti/ogle yemegi karisik bir organizasyon olacagi icin ben en gec saat 1100'de Forum Bornova'dan Cesme'ye dogru yola cikilsin derim. Fotograf icin Cesme Otobani'ndaki benzinligi kullanabiliriz. Nerden baksaniz yarim saat orda vakit kaybederiz. 1200-1230 arasi da gec kahvaltimiza oturmus oluruz diye tahmin ediyorum.

Pazar gunu 1030 bulusma saatimiz olsun mu? 1100'e kadar gec kalan arkadaslarimizi bekleriz. Yine 1-2 kare foto cekeriz (tam katilim saglarsak otobanda durmak zorunda da kalmayiz. En gec 1110'da yola cikariz. Otoban uzerinden degil Alsancak'tan, sonra da Guzelyali sahilden yavas yavas yolculuk yapalim ki Izmir MINI gorsun
            Nasıl kıskanıyorum varya, harika program iyi eglenceler hepinize..

Yorum Yap

Ozan keske gelebilseniz. Bir ucak kadar yakiniz
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

hem iyi bir fotografciya ihtiyacimiz var
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

abi ucak falan degil arabayla da gelirdim aslında ama biraz yogun zamanım ne yazık ki. Baska bir sefere kesin gelicem ama. Zaten uzun yol yapma sansım da olmadı arabamla daha. Bakalım başka bir sefer burdan organize olup beraber geliriz falan artık.

Yorum Yap

Emrah Kizmaz arkaşımız da gelecek listeye eklensin. Bir tek onurdan haber gelmedi?
                    sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Listemiz gunceldir. Var mi baska gelen?
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

belki gelemeyebilirim.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Balcova tarafından gelen varsa NDG yi alsın oradan kızımızı gönderdik o kadar oralara.
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

yolumuz zaten balcova uzerinden geciyor..
                            NDG??
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Unutulduk tabi hala MİNİ ye dönemedik ya ondandır. çok büyük ihtimal ile cumartesi antalya ya yola çıkıcam eğer gitmezem bizde eşimle geliriz. (minimiz olmasada sizleri görmüş oluruz özledik)
                              sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Can ben senin Izmir'de oldugundan bi haberim yaa
                                Kusura bakma atlamisim.
                                Pazar gunu lutfen gelin. MINI sart degil, onemli olan birlikte olmak..

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
                                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X