2 kişilik...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
Çöküş
X
-
geldi odeme tesekkurlerAslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖdeme yapılmıştır Doa bey bilginize
Bir yorum yaz:
-
Hala adını göremediklerimiz var,bekliyoruz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Saol kardeşimAslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende aracım ile katılacağım benimde ilk olacak
Bu arada ikinci baharı hayırlı olsun abi 
42 EMN 92
R55 CLUBMAN S
getirde görelim clubmanımızı
Bir yorum yaz:
-
Tamam abim bekliyorum [emoji56]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBak gör kendin karar ver kardeşim
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Bende aracım ile katılacağım benimde ilk olacakAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon haftamız uzun zamandan sonra arabam ile ilk org. olacak benim için geçsin artık zaman
Bu arada ikinci baharı hayırlı olsun abi 
42 EMN 92
R55 CLUBMAN S
Bir yorum yaz:
-
Bak gör kendin karar ver kardeşimAslı askinbatur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBastan yarat Tanrım beni gibi oldu. Allah kaza bela vermesin abim.
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Bastan yarat Tanrım beni gibi oldu. Allah kaza bela vermesin abim.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi neler neler tamamlandı konu açıp paylaıcam kardeşim inşallah
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Abi neler neler tamamlandı konu açıp paylaıcam kardeşim inşallahAslı askinbatur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun abi sonunda ic devreler tamamdır yani super
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun abi sonunda ic devreler tamamdır yani super 💪👍Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon haftamız uzun zamandan sonra arabam ile ilk org. olacak benim için geçsin artık zaman
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Son haftamız uzun zamandan sonra arabam ile ilk org. olacak benim için geçsin artık zaman
Bir yorum yaz:
-
[emoji4]Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlleyyy sonundaaaa 🤺[emoji1311][emoji475]🏻*♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Olleyyy sonundaaaa 🤺[emoji1311][emoji475]🏻*♀️Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDuruyor efenim [emoji3][emoji3][emoji106]
M. Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769] askin.batur
[emoji769]R55 Clubman 2009
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: