Bende +1 olarak geliyorum ,bu buluşmada yeni üyelerle tanışma gibi bi ayrıcalık olabilir mi? Kimseyi tanımadığımız için biraz zorluk çektik açıkçası naturköy buluşmasında teşekkürler [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
Çöküş
X
-
Hemen yazıyorumAslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide Yazarmısnız
bunu kaçıramam 
Bir yorum yaz:
-
Ekledim o zamanAslı Dilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMekan sahibi olarak giriş videonuzu ben çekicem [emoji1367][emoji5]
+ varsa yazarsınız
Bir yorum yaz:
-
Anlaştık[emoji106]Aslı Dilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMekan sahibi olarak giriş videonuzu ben çekicem [emoji1367][emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Mekan sahibi olarak giriş videonuzu ben çekicem [emoji1367][emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Eh artık bu buluşmaya gelmemek olmaz[emoji6]Aslı Dilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay vay vay mctr kilyosa evimin oraya mı geliyor
Bir yorum yaz:
-
Bende orda sizi kapıda karşılıyım olmaz mı ?
Bir yorum yaz:
-
Vay vay vay mctr kilyosa evimin oraya mı geliyor
Bir yorum yaz:
-
Süper olur gelebilirsenizAslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla acayip gelmek istiyorum Antalya'dan , ancak eşimin iş durumu belli olucak 2 Hafta içinde ona göre belli olucak , umarım katılabiliriz . Selamlar herkese.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Valla acayip gelmek istiyorum Antalya'dan , ancak eşimin iş durumu belli olucak 2 Hafta içinde ona göre belli olucak , umarım katılabiliriz . Selamlar herkese.
Bir yorum yaz:
-
Ben de +1liyim[emoji2]
Bir yorum yaz:
-
Sen geliyor musun onu söyle Milano BillyKidie'siAslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen, billykidie zeynep. Mangali kerem yapar saniyordum..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: