yemek kokusunu içime çekip geri dönerim heralde anca..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR 5. Yıl Buluşması 07 Mayıs 17’ (Pazar)/ Kilyos Kilya Hotel
Çöküş
X
-
buluşma ve maçın aynı gün olduğunu şuan fark ettim ben de ki en geç 6da dolmabahçede olmam lazım kombinem var napıcam ben ne ediyim şimdi
yemek kokusunu içime çekip geri dönerim heralde anca..
-
Bahaneleri kabul etmiyoruzAslı EmreArslan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok isterdim fakat o kadar ters ki bana :/ artık inşallah bir başka sefere sizlere şimdiden iyi eğlenceler
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer çalışmıyorsan kesinlikle gel böyle hava ve ortam kaçmaz [emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya böyle bahane olur mu Kilyosta maçı izleyeceğiniz yer var .Hep birlikte izleriz hatta [emoji1374]Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün benim hatuna söyledim pazar gidiyoruz değil mi diye "nereye gidiyoruz derbi var" dedi
Unutmuşum maç varmış yoksa çok istiyordum.. Bidahakine inş
Bir yorum yaz:
-
Hahahah derbi akşam yav,bizim buluşma saat 14:00'de.[emoji5][emoji5]Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün benim hatuna söyledim pazar gidiyoruz değil mi diye "nereye gidiyoruz derbi var" dedi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Dün benim hatuna söyledim pazar gidiyoruz değil mi diye "nereye gidiyoruz derbi var" dedi
Bir yorum yaz:
-
Çok isterdim fakat o kadar ters ki bana :/ artık inşallah bir başka sefere sizlere şimdiden iyi eğlenceler
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Eveeeet [emoji849]Aslı Dilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa sen ödememi yaptın [emoji85] [emoji1380]

İst/avcılar
34 GZ 679
Bize heryer Trabzon.
Bir yorum yaz:
-
Ödeme alındı. TeşekkürlerAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOdeme gerceklesti
Tost makinesi ile gonderildi
Bir yorum yaz:
-
Ya sen ödememi yaptın [emoji85] [emoji1380]Aslı skiua tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖdeme gerçekleşti
İst/avcılar
34 GZ 679
Bize heryer Trabzon.
Bir yorum yaz:
-
Ödemeniz alındı TeşekkürlerAslı skiua tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖdeme gerçekleşti
İst/avcılar
34 GZ 679
Bize heryer Trabzon.
Bir yorum yaz:
-
Benim kesinleşsin yarın maaş yatınca gönderirim iptal olursa listeden sildiririm ismimi..
42 EMN 92
R55 CLUBMAN S
Bir yorum yaz:
-
Abi sen zaten +1 yazdırmıştınAslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaydaaaaa benim birde misafirim geliyor. Sertac +1 yapalim lutfen[emoji5][emoji5]
Bir yorum yaz:
-
Haydaaaaa benim birde misafirim geliyor. Sertac +1 yapalim lutfen[emoji5][emoji5]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: