Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Aslı oguzkursun tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bizim mini ailesi ile katıldığımız ilk organizasyondu. Beylikdüzünden geldik.
Çocuklu olduğumuz için zorluk çekeriz diye düşünüyorduk ama organizasyona öncülük eden arkadaşlar o kadar ilgili ve alakalı davrandılarki tanışıpta ismini hatırlayamadığım herkese buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizinle tanıştığımıza gerçekten çok memnun olduk.
Bir sonraki organizasyon neresi olursa olsun bizde varız
Ailenin küçük minicilerinden selamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buluşmalarda sizinki gibi kareler görünce bizde özeniyoruz, maşallah
Şahane bir organizasyondu, emeği geçenlere ve katılan herkese sonsuz teşekkürler. Çektiğim fotoları videoları bir-iki editlemeden sonra yayınlayacağım şimdilik tadımlık şöyle bir video hazırladım
Aslı oguzkursun tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Çocuklu olduğumuz için zorluk çekeriz diye düşünüyorduk ama organizasyona öncülük eden arkadaşlar o kadar ilgili ve alakalı davrandılarki tanışıpta ismini hatırlayamadığım herkese buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizinle tanıştığımıza gerçekten çok memnun olduk.
Bir Mini ailesi minik üyeler olmadan olur mu hiç[emoji6]Tüm orgazasyonlarımızda yeriniz reverve[emoji106]
Bütün MCTR ailesi ne teşekkür ederim. Herşey cok güzeldi. Oncelikle emegi gecen Onur , Serkan ve butun yönetime TSK ederim. Konvoy başımız Cem abiyede tskler. Bir daha ki guzel organizasyonlarda bulusmak uzere. En guzel aile MCTR ailesi 👏👏👏
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Abi sen Beylikdüzü'ndemi oturuyosun,bende ordayım.☺☺ Ufaklıklara rağmen bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz.Görüşmek dileğiyle.
Guzel bir pazar kahvaltisi derken gercek anlamda pazar kahvaltisi yaptik [emoji106]heralde kahvaltidan memnun olmayan yada ben doymadim azdi diyebilecek kimse olmaz heralde bu yonden ekibimizi tebrik ediyorum tesekkurler hepinize ... Konvoy giderken kontrollu ve guzeldi kimsenin tehlike yasamamasi adina elinden gelen herseyi yaptilar tabi konvoy daki guzel mctr ailesinin uyeleri gayet kurallara uydu soylenenlere sirayet etmeye ozen gosterdi bunun icinde ayri tesekkur ederim... Donus yolu icin fazla bisey diyemiyorum gruplarhalinde dagildik (donus yolu biraz keyifliydi [emoji573] o arkadaslar kendini biliyor [emoji23]onlarada tesekkurler )
Yeni organizasyonlarda bulusmak uzere
Şahane bir organizasyondu, emeği geçenlere ve katılan herkese sonsuz teşekkürler. Çektiğim fotoları videoları bir-iki editlemeden sonra yayınlayacağım şimdilik tadımlık şöyle bir video hazırladım
Bir yorum yaz: