Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ERK_RS
    yanıtladı
    Organizasyonu yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    eşimle ve biraderimle gelmiştim, hep beraber çok keyif aldık.

Ayrıca aracımız daha çok taze olduğu için kullanmaya yer arıyorduk, bu gezi de vesile oldu

Bir yorum yaz:

• berkoral
    yanıtladı
    19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu

Diğer videoları sabırsızlıkla bekliyorum [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• berkoral
    yanıtladı
    Aslı oguzkursun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bizim mini ailesi ile katıldığımız ilk organizasyondu. Beylikdüzünden geldik.

Çocuklu olduğumuz için zorluk çekeriz diye düşünüyorduk ama organizasyona öncülük eden arkadaşlar o kadar ilgili ve alakalı davrandılarki tanışıpta ismini hatırlayamadığım herkese buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizinle tanıştığımıza gerçekten çok memnun olduk.

Bir sonraki organizasyon neresi olursa olsun bizde varız

Ailenin küçük minicilerinden selamlar

Buluşmalarda sizinki gibi kareler görünce bizde özeniyoruz, maşallah

Bir yorum yaz:

• alibasacik
    yanıtladı
    Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şahane bir organizasyondu, emeği geçenlere ve katılan herkese sonsuz teşekkürler. Çektiğim fotoları videoları bir-iki editlemeden sonra yayınlayacağım şimdilik tadımlık şöyle bir video hazırladım

Hahahah çok iyi

Bir yorum yaz:

• Rottenmeier
    yanıtladı
    Aslı oguzkursun tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Çocuklu olduğumuz için zorluk çekeriz diye düşünüyorduk ama organizasyona öncülük eden arkadaşlar o kadar ilgili ve alakalı davrandılarki tanışıpta ismini hatırlayamadığım herkese buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizinle tanıştığımıza gerçekten çok memnun olduk.

Bir Mini ailesi minik üyeler olmadan olur mu hiç[emoji6]Tüm orgazasyonlarımızda yeriniz reverve[emoji106]

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Gercekten cok guzel bir organizasyonu geride biraktik. Yapimda emegi gecenler basta olmak uzere tum mctr ailesine tesekkurler. [emoji4][emoji4]

Bir yorum yaz:

• askinbatur
    yanıtladı
    Bütün MCTR ailesi ne teşekkür ederim. Herşey cok güzeldi. Oncelikle emegi gecen Onur , Serkan ve butun yönetime TSK ederim. Konvoy başımız Cem abiyede tskler. Bir daha ki guzel organizasyonlarda bulusmak uzere. En guzel aile MCTR ailesi 👏👏👏

M. Kemal ATATÜRK
    İnstg™ askin.batur
    ™R55 Clubman 2009

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aslı pols tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Abi sen Beylikdüzü'ndemi oturuyosun,bende ordayım.☺☺ Ufaklıklara rağmen bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz.Görüşmek dileğiyle.

3310 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• oguzkursun
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Herkesin ellerine saglik. Boyle kaliteli organizasyonlari daha sık yapmamiz gerek. Kahvalti da furkanin dedigi gibi oldukca lezzetliydi

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Guzel bir pazar kahvaltisi derken gercek anlamda pazar kahvaltisi yaptik [emoji106]heralde kahvaltidan memnun olmayan yada ben doymadim azdi diyebilecek kimse olmaz heralde bu yonden ekibimizi tebrik ediyorum tesekkurler hepinize ... Konvoy giderken kontrollu ve guzeldi kimsenin tehlike yasamamasi adina elinden gelen herseyi yaptilar tabi konvoy daki guzel mctr ailesinin uyeleri gayet kurallara uydu soylenenlere sirayet etmeye ozen gosterdi bunun icinde ayri tesekkur ederim... Donus yolu icin fazla bisey diyemiyorum gruplarhalinde dagildik (donus yolu biraz keyifliydi [emoji573] o arkadaslar kendini biliyor [emoji23]onlarada tesekkurler )
    Yeni organizasyonlarda bulusmak uzere

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• selim.ilgaz.5
    yanıtladı
    Ahhahahaahahhaah cok iyimis

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Murat
    yanıtladı
    Şahane bir organizasyondu, emeği geçenlere ve katılan herkese sonsuz teşekkürler. Çektiğim fotoları videoları bir-iki editlemeden sonra yayınlayacağım şimdilik tadımlık şöyle bir video hazırladım

Bir yorum yaz:

• erhanaksoz
    yanıtladı
    Harika bi organizasyon oldu gerçekten. Emeği geçenlere sevgiler saygılar. Böyle güzel aktivitelerin daha sık olmasını bekliyoruz.

Bir yorum yaz:

• egulme
    yanıtladı
    Evet güzel bir organizasyon oldu. Biz de sizler ile tanıştığımıza çok memnun olduk.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X