Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 Mart 17' (Pazar) Natürköy Sapanca Kahvaltı Organizasyonu
Natürköy eskiden arkadaşımındı orayı devredip sopeliyi açtılar şimdi konuştum 40 lira dedile aynı fiyat ve yemekleri olsun mekan olsun daha büyük daha güzel eğer değiştirmek isterseniz bana ulaşın değiştirelim yakındada + kaç olduğumu yazıcam
Listeye ekliyorum İlerleyen zamanlarda da dediğiniz yere organizasyon düşünülebilir. Teşekkürler
Natürköy eskiden arkadaşımındı orayı devredip sopeliyi açtılar şimdi konuştum 40 lira dedile aynı fiyat ve yemekleri olsun mekan olsun daha büyük daha güzel eğer değiştirmek isterseniz bana ulaşın değiştirelim yakındada + kaç olduğumu yazıcam
Otopark ve garsonlara verilecek bahsisleri daha onceki bulusmalardada belirtmistik havale konusunuda önceki bulusmalarda hesap konusunda sorun yaşandigindan bu sekilde saglama almak adına yapıyoruz aklınıza farklı bir durum gelmesin lütfen ayrıca kafaniza takilan bir mesele olursa seve seve cevaplayabiliriz arkadaşlar.
Bir yorum yaz: