Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Atakoy Marina Hardal Brunch Bulusmasi - 16 Ekim 2016 Pazar
Çöküş
X
-
gelecek olanlarin +1 leri de belirtmeleri (isimleri ile birlikte) rica olunur isim listesi yapacagimizdan gerekmekte.
-
Bakalim soyledik Hardala bu sefer olabildigince ayarlayacaklar ama erken gidilmesi gerekiyor Serkan bey :PAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterotoparkta araçlar yan yana olacak değilmi bu arada ? valeye kalmasın park sırası
Bir yorum yaz:
-
otoparkta araçlar yan yana olacak değilmi bu arada ? valeye kalmasın park sırası
Bir yorum yaz:
-
Ahmet ve beni de yazabilirsin kanka
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
donerin kralini getiririz abi senin icinAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdöner var mı doa'cım
Bir yorum yaz:
-
Guvenc beycigim ekliyor muyuz sizi?Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdöner var mı doa'cım
Bir yorum yaz:
-
Umarim vardir ne guzeldi ya. Kahvalti yapip uzerine bi guzel döner.. bende geliyorum bu aradaAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdöner var mı doa'cım
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hahahahahah yok yok örtmenim ben ben işareti [emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhangi parmak o orta mi isaret mi hahahaha
Bir yorum yaz:
-
Hahahahah ortayı kaldırmışlar ya smileylardan[emoji23][emoji23][emoji23]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhangi parmak o orta mi isaret mi hahahaha
Bir yorum yaz:
-
hangi parmak o orta mi isaret mi hahahahaAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster[emoji1312]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: