Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Atakoy Marina Hardal Brunch Bulusmasi - 16 Ekim 2016 Pazar
Çöküş
X
-
Benide ekleyin. Uye olmayan bir arkadasim minisiyle gelcek onuda noname olarak ekleyelim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
ben kocaeli darıcadan gelicem uzak diye gelemeyen biri varsa alabilirim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi destek ol döneri masada çevirtelim
insallah doner hala vardir yoksa skandal :P
Bir yorum yaz:
-
arabasiz gel ne farkeder birimiz alir seniAslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracımı kaportacıya verdim kaputdaki bisiklet cizigini gidermesi icin, eger cumartesi cıkarsa pazar geliyorum aksi takdirde maalesef
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Aracımı kaportacıya verdim kaputdaki bisiklet cizigini gidermesi icin, eger cumartesi cıkarsa pazar geliyorum aksi takdirde maalesef
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
amerika demeyin bana elim ayağım titriyorAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster550-600 tl civarında bir fiyatı vardı amerikada
)
hocam ayn bu konuda yardımcı olabilirmi?
yoksa özgörkey in kapısını çalıp 2 3 katını ödemeye razı mı olayım?
Bir yorum yaz:
-
Hahaha facetime ücretsiz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahaha yolla yolla çok yazıyo orası arayınca[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Apexops tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar selam. talihsiz bir olayım oldu 2 gün önce motor arıza göstergem yandı çok umursamamıştım 2 günde arabayı çok kullanmadım. bugun sipariş verdiğim performans balataları buluşmaya gelecem yollar sıkıntı olur diye taktırmak için ustama gönderdim arıza ışığınada bakmasını istedim ve turbo valf im ömrünü tamamlamış ve turbo devreye geçtikten sonra kafasına göre gelip gidiyor ve vurdurmaya başlıyor
bu durumuyla 600 km yol yapmak risk gibi duruyor benim için.o yüzden buluşmamız bursa baharına kaldı
bu arada r55 için nereden turbo valf i bulabilirim?
550-600 tl civarında bir fiyatı vardı amerikada
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar selam. talihsiz bir olayım oldu 2 gün önce motor arıza göstergem yandı çok umursamamıştım 2 günde arabayı çok kullanmadım. bugun sipariş verdiğim performans balataları buluşmaya gelecem yollar sıkıntı olur diye taktırmak için ustama gönderdim arıza ışığınada bakmasını istedim ve turbo valf im ömrünü tamamlamış ve turbo devreye geçtikten sonra kafasına göre gelip gidiyor ve vurdurmaya başlıyor
bu durumuyla 600 km yol yapmak risk gibi duruyor benim için.o yüzden buluşmamız bursa baharına kaldı
bu arada r55 için nereden turbo valf i bulabilirim?
Bir yorum yaz:
-
Hahahahahaha yolla yolla çok yazıyo orası arayınca[emoji23][emoji23][emoji23]Aslı MGChilal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa ben facetime ile ordayim havale yapiyimi[emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Doa ben facetime ile ordayim havale yapiyimi[emoji23]
Bir yorum yaz:
-
abi destek ol döneri masada çevirtelimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi dönercinin yanına otursakta o kesse biz yesek direk oradan
Bir yorum yaz:
-
Abi dönercinin yanına otursakta o kesse biz yesek direk oradanAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi valla ben utanıp 2.tabağı alamadığım için çoklu masada en uca oturup arkadaş kalkamıyor diyerek 3/5 tabak deviririm

Çözümüm mantık ve akıl dolu
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: