Eklerseniz sevinirim allahin izniyle ordayiz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
21 Ağustos 2016 Pazar Halat Restaurant Brunch + Koç Müzesi
Çöküş
X
-
Aslı cumhur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEklerseniz sevinirim allahin izniyle ordayiz
Yorum Yap
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDims bizide eklemeni rica edicim.
34 UJB 72 / r56 Chili Red JCW
06 MIN 60 / r56 Eclipse Grey JCW
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBillykidieee son durumun nedir?
Yorum Yap
-
Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDilos ben geldim istanbula ama mini burda degil. Arabasiz olursam biriniz benide alirmisiniz?
Yorum Yap
-
Aslı billykidie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDilos ben geldim istanbula ama mini burda degil. Arabasiz olursam biriniz benide alirmisiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar gunu istanbul dışındayım oyle ne yazikki acil kacmam gerekti [emoji22]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma olmadı makineyi görecektik.[emoji23][emoji23]
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldigimde ugrarim yanina dert etme onu [emoji16]
Yorum Yap
-
Herkese Merhaba,
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Merhaba,
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar
Santrale giderken gecen seferki gibi Ataköy spor salonu onu olabilir isterlerse eger.
Teşekkürler
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
Yorum Yap