Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
21 Ağustos 2016 Pazar Halat Restaurant Brunch + Koç Müzesi
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar
34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Herkes son kez gelip/gelemeyecegi konusunda son durumunu bildirirse cok sevinirim. Gelemeyecek olanlar haber versin lutfen sonra sikinti yasiyoruz.
Ve herkesten bir ricam olucak. Odemede sikinti yasanmamasi adina restaurant ve muze benden ucretleri nakit olarak getirmemizi rica etti. Ben de bu konuda duyarli olmanizi rica ediyorum. Lutfen bunu unutmayin
Anadolu yakasi bulusma yeri 15 Temmuz Sehitler Koprusu butun cikislari gectikten sonra en son kopruye gelmeden once sagdaki genis emniyet seridi olabilir diye dusundum.
Avrupa yakasi icin ise onu Avrupa Yakasi'ndaki arkadaslar bir fikir soylerse daha iyi olabilir sanirim.
Herkese iyi aksamlar
Ben geliyorum. Dilersen hesabına 60 TL yatırabilirim. Daha kolay olacaksa eğer.
Santrale giderken gecen seferki gibi Ataköy spor salonu onu olabilir isterlerse eger.
Teşekkürler
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap