Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bugun inanilmaz keyifliydi gulduk eglendik ufak tefek aksakliklar oldu biraz geciktim, oysa ki Bursa ekibimizi biz orada karsilayacaktik onlar bizi karsiladi (gerci not normal mottomuza uydu ahahah )

Kalkiiippo teeee bursa'dan gelen MCTR Bursa ekibimize kocamaaaan tesekkurlerimi iletiyorum

Hafta ici Selcan'a instagramdan ulasmistim, ailecek geldilerr cok sevindim cok mutlu oldum, MINI sever ailelerin ailemize katilimlari her zaman beni cok sevindirir heyecanlandirir boyle cok guzelizz kocaman bir oluyoruz her gecen gun

Bu eventteki emeklerinden dolayi Ozgur'e Doa'ya ve dims'e cooook tesekkur ediyorum inanilmaz guzel bir lokasyonda tum gunu muazzam keyifli gecirdik

Kekuti'ye tesekkur etmiyorum, mangalin basina gecmedigi icin :P

Katilan herkesee tesekkurler, iyiki boyle guzel bir ailemiz var [emoji76][emoji76][emoji76][emoji76]

Bir sonraki eventtee gorusmek uzereee [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Çok güzel bi organizasyondu bol gülümsemeli ve güneş yanıklı bi gündü, emeği geçenlere çok teşekkürler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

MCTR 4.Yıl Buluşması //// 29 Mayıs 2016 Pazar

Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
        Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
        Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
        Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]

Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]

En son düzenleyen MUSTANG; 30-05-16, 08:51.
        1) R59 Cooper S '13
        2) R60 LCI Cooper S '14
        3) R50 Cooper '04

Yorum Yap

Mükemmel bir pazar gunu geçirdik bol minili, kahkahalı, yanıklı, hediyeli, eglenceli ama tangörenin yeni minisinin ne içi ne kapısı kaldı üstüne cıkmadıgımız angellara feda ettin büyüksün [emoji119] furkanın minisiyle mini bir tur paha biçilmezdi[emoji594] tüm org ekibine tesekkurler dims, ndg ve beni bir numara yapan doa tesekkurler ama alen abim sen bana bi plaketi çok mu gördün en hızlı kadın minici olsam nolurdu ki hadi alen unuttu kekuti bi hatırlatsaydın be cnm 5. Yıla inşallah [emoji955][emoji471][emoji120]

Yorum Yap

İçimizi ısıtan [emoji12] güneşin altında keyifli ve bol katılımlı bir etkinlik oldu. Keşke biz de daha fazla kalabilseydik. Emeğinize elineze kolunuza sağlık.

Yorum Yap

Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Herşeyiyle yine harika bir buluşma oldu, Bodrum'a gitmeden bronzlaşma fırsatı sunduğu için organizasyon ekibine özel teşekkür ediyoruz
              Söylenecek söz çok, kelime az...Organizasyonun sorunsuz geçmesi için vargücü ile çalışan tüm organizasyon ekibine, yakın uzak gelen tüm aile bireylerimize kocaman teşekkürler...
              Çok çalışıp seneye 1. Olacağım [emoji4]
              Latife bir yana, çok nazik bir düşünceydi [emoji4]

Tabii kalıcı yeri oradı olmayacak ama Ofisime koyarım demiştim Alen Bey [emoji6]

Tesekkur ederim gurur duydum
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Tüm ekibin ellerine kollarına sağlık. Çok güzel bir
                organizasyon oldu. Herkese çok teşekkür ederiz.

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Çok güzel bir kutlama oldu arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Katılan, hazırlayan, planlayan herkesin eline emeğine sağlık
                  Geç geldik, erken kaçtık tanışamadık... Oysa şu tente açma kapama mevzu da vardı konuşacağımız ))
                  35 PH 047
                  2006 R52 COOPER S CABRIO
                  sigpic

Yorum Yap

Yönetimin ve katılan tüm üyelerin ellerine ayaklarına sağlık. Keyifli , bol güneşli ve geniş katılımlı buluşma oldu. İnşallah daha kalabalık daha neşeli 5. 10. 14. Mctr buluşmalarına...

34 UJB 72 / r56 Red JCW
                    34 UJB 72 - R56 RED JCW '09

Yorum Yap

Aslı muratisik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Geç geldik, erken kaçtık tanışamadık... Oysa şu tente açma kapama mevzu da vardı konuşacağımız ))
                      Bi ara aracı gördüm gelip inceleyecektim sonra gözden kayboldu
                      34 NAD 99 '06 JCW
                      34 AR 3221 '11 JCW
                      34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Cok guzel bir gundu. Organizasyonda emegi gecen herkese ve katilan uyelere cok tesekkur ediyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Emeği geçen herkesin eline sağlık çok güzel bir pazar günü geçirdik. İşim dolayısıyla mangala kalamadık ama bidahakine telafi ederim. Ayrıca etkinlik alanına gelirken çekilen gopro görüntülerini de özellikle bekliyorum

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Bi ara aracı gördüm gelip inceleyecektim sonra gözden kayboldu
                            Herşey aynı güne yığıldı çocuğa matematik çalıştırmak için ayrılmak zorunda kaldık hemen...

35 PH 047
                            2006 R52 COOPER S CABRIO
                            sigpic

Yorum Yap

Bundan tam 1 sene önce 3.Yıl buluşması sizlerle tanışma fırsatı bulduğum ilk buluşmamdı.O kadar güzel şeyler yaşamışızki bu 1 senede ,bunu dünki 4.Yıl buluşmasında daha iyi anladım.Öyle güzel dostlar edinmişimki,öyle güzel insanlar tanımışımki ne mutlu MCTR'ye.Böyle güzel insanları bir araya getiren Mctr yönetimine sonsuz teşekkürler.Dünki organizasyonda emeği geçen tüm ekibede ayrıca teşekkürler.Gelen herkesin ayağına,yüreğine sağlık.

Ayrıca layık gördüğünüz plaket içinde teşekkürlerimi sunuyorum,onure oldum.

Hep birlikte nice daha MCTR'li senelere.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

güzel olmuşa benziyor bi dahakine inş